Volgers

zaterdag 30 januari 2010

felicitatiekaartje


Dit kaartje heb ik nu eens gewoon zomaar gemaakt zonder reden.Het afdruk heb ik volgens mij gekregen van peggy,maar weet het niet meer zeker.Ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden.En dames natuurlijk weer bedankt voor de vorige reacties op mijn kaart.

Grtjs en een fijn weekend nog.

donderdag 28 januari 2010

communiekaart

Deze kaart heb ik voor een bestelling gemaakt van communiekaartjes.Alleen weet ik nog niet of ze hem mooi vind of dat ze liever de klasieke versie wil.Heb wel nog de tijd ervoor maar ik moet anders de prentjes ook nog bestellen dus dacht laten we maar alvast een voorbeeldje maken.Dames ik wil jullie weer bedanken voor de lieve reacties op de vorige kaart.
Grtjs

woensdag 27 januari 2010

kerstkaart

Hallo dames ik ga gewoon door hoor met kerstkaartjes,want mijn moeder heeft er al 25 weer bestelt voor dit jaar.En dan ben ik op mijn gemak tegen het eind van het jaar en kan ik ook nog andere kaartjes maken.Wat ik vorig jaar niet kon omdat ik het te druk had met kerstkaarten.Ik vind hem wel geslaagd en wat vinden jullie?

maandag 25 januari 2010

beterschapskaart

Deze kaart heb ik gisteren voor mijn schoonzus gemaakt,omdat ze geoppereert is aan haar tenniselleboog.Ik vind hem wel geslaagd maar kan ook zijn omdat het lekkere zoete kleurtjes zijn ik hou daar wel van.En wat vinden jullie ervan eerlijk zijn he want zo leer ik nog iets.Dames ik wil jullie bedanken voor jullie lieve reacties op mijn vorige kaart.Had wel hele andere reacties verwacht ik vond hem eigenlijk vrij simpel,niet echt super maar jullie schijnbaar wel,en dat doet heel veel deugd Merci.
Grtjs

zondag 24 januari 2010

valentijnskaart

Deze kaart heb ik gemaakt naar aanleiding van de challenge op unser bastelstubchen.Heb er nog maar eens een valentijntje van gemaakt.Aan gezien dat binnenkort weer is.Dames ben zeer benieuwd wat jullie er van vinden,en natuurlijk weer bedankt voor de lieve reacties.Ik vind het altijd zo super om ze te lezen.
grtjs

vrijdag 22 januari 2010

Yes yes Carine heeft me uitgenodigd als guestdesigner voor de maand februari.Eeen nieuwe challenge blog met aan het begin van d maand een challenge voor de kaarten en de 15de een challenge met een layout of ander projekt.Waar natuurlijk ook een prijsje aan verbonden is.

Dus wie er zin in heeft moet zeker het blog van Carine in de gaten houden


Hoop dat jullie er allemaal zin in hebben ik in ieder geval wel.

Grtjs en een fijn weekend

donderdag 21 januari 2010

kerstkaartje


Deze kerstkaart heb ik nog maar eens een combinatie van borduren en stempelen gemaakt.Ik vind hem zelfs helemaal niet slecht,de stempel is van eline dressup boy en je kan er echt heel veel kanten mee op.Dat vond ik nu juist het leuke eraan,heb daarom ook maar gelijk de meisjes versie bestelt.Dames weer bedankt voor jullie lieve reacties.
Grtjs

woensdag 20 januari 2010

award


Deze award heb ik gekregen van linda,heel erg bedankt daarvoor.
Bij deze zit weer een regeltje den dat is ?
10 dingen vertellen waar je blij van wordt,nou hier komen ze
1.als ik een kaartje gemaakt hebt helemaal zoals ik het wilde
2.van mijn gezin
3.als ik wat besteld heb en het komt thuis en je mag je nieuwe spulletjes uitproberen
4.als ik thuis kom en mijn hondje medy en de poes mij uitgebreidt komen begroeten
5.als ik eindelijk die mand met strijk heb doorworstelt
6.als ik de zondag lekker niks anders kan doen als de hele dag knutselen
7.als ik mijn moeder heb gehoort aan de telefoon
8.als ik bij de mensen waar ik ga werken een glimlach op hun mond zie verschijnen als ik binnenkom
9.als mijn man en dochter met veel smaak mijn avondeten verorberen
10.als ik een stukje chocolade kan opeten

Nu mag ik ook nog 3 mensen blij maken
ilse van http://ilsesplekje.blogspot.com
peggy van http://kaartenwonderland.blogspot.com
nadia van http://3dnadia.blogspot.com
veel plezier ermee dames
grtjs

dinsdag 19 januari 2010

geboortekaartje op bestelling
Dit kaartje was op aanvraag van mijn dochter,het meisje waar ze wel eens voor babysit heeft zaterdag een klein broertje gekregen.Maar spijtig genoeg was ik van het weekend vrij ziekjes,hoesten hoesten en aleen maar hoesten.Maar het gaat gelukkig al weer een eind beter want had echt het gevoel of mijn luchtpijp nog de doorgang had van een speldeknop.En bij alles wat ik deed was ik gewoon heel erg moe,maar goed het is al weer een heel eind beter.Dus gisteren nog wat geknutselt en van middag voor ik ging werken het laatste onderdeeltje erop geplakt.En nu kan mijn dochter hem morgen af gaan geven.Dames weer harstikke bedankt voor jullie lieve reacties.
Grtjs

vrijdag 15 januari 2010

simpele valentijn


Deze kaart was op bestelling een gewone simpele valentijnskaart met niet teveel poespas moest ik maken,dus denk wel dat ik er geslaagd in ben.Wat denken jullie?Ga zo nog wat knutselen en dan nog van 2 tot 4 uur gaan werken.Ik wens jullie allemall een fijn weekend.
Grtjs

donderdag 14 januari 2010

simpel


Deze kaart is vrij simpel maar mijn ouder clienteel vind ze schitterend heb er nog geen tekst op gezet omdat ik eigenlijk nog niet goed waar ik hem voor ga gebruiken.Dames wer bedankt voor de lieve reacties.
Grtjs

woensdag 13 januari 2010

1e easelkaartNou dames ik heb het ook eens geprobeert om de easelkaart te maken en vond het heel erg leuk om te maken,en hij was ook helemaal niet moeilijk ook.Heb er weer een kerstkaartje van gemaakt.Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.Bedankt ook weer voor jullie lieve reactie op mijn vorige kaart.
Grtjs

dinsdag 12 januari 2010

valentijnskaart voor de challenge bij unser bastelstubchen


Dit kaartje is gemaakt naar een sketches die bij hun op het blog stond voor de challenge.Ik heb er maar gelijk een valentijnskaart van gemaakt.Dames weer bedankt voor de lieve reacties.
Grtjs

maandag 11 januari 2010

verjaardagskaart


Dankzij Marijke die vorige week zo een leuke combinatie van borduren en stempels,heb ik het ook maar ens uit geprobeert en dat gaat perfect.Aan gezien ik alle 2 graag doe zal ik er zeker nog wel eens een paar maken.Ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden.Dames weer bedankt voor jullie lieve reacties.
Grtjs

zondag 10 januari 2010

kerstkaartje


Deze keer weer eens een kerstkaartje,we gaan gewoon door want anders mag ik weer kaartjes gaan kopen en dat vind ik wel maar niks.De stempel vond ik wel zo leuk maar had er nog maar 1 kaartje meegemaakt en wil hem zeker nog gaan gebruiken ze is alleen wel van groot formaat.En soms weet ik dan niet goed wat ik er nog bij moet doen om hem niet te druk te maken.Dus ben reuze benieuwd wat jullie ervan vinden of dat jullie het ook zo of toch meer versiert zouden hebben.Ik bedank jullie ook weer voor de lieve reacties op mijn vorige kaart,en hoor het dan wel weer.
Grtjs

vrijdag 8 januari 2010

verjaardagskaart op bestelling


Dit was de laatste voor de bestelling,en al de kaartjes vond mijn collega mooi want ik had team vergadering van de morgen van 8 tot 10 uur.Was wel blij dat ze ze allemaal mooi vond.Dames weer bedankt voor de lieve reacties.Grtjs

donderdag 7 januari 2010

kerstkaartje


Nou dames mijn 1e kerstkaart voor het nieuwe jaar is gemaakt,alvat de start.Aangezien we vorig jaar nog tijd en kaarten tekort kwamen en ik er zelfs heb moeten kopen,gaan we nu gewoon verder.Dames ik wil jullie weer bedanken voor de lieve reacties.
Grtjs

woensdag 6 januari 2010

verjaardagskaartje voor de bestelling


Deze kaart is er ok nog eentje voor de bestelling van 15.Deze ben ik zelf dan wel weer tevreden over.De multiframe's van Nellie Snellen vind ik zo leuk om te gebruiken.Weer bedankt dames voor jullie lieve reacties.Grtjs

maandag 4 januari 2010

babykaartje op bestelling


Dit is het laatste babykaartje van de 5.Ik had iets heel anders in gedachten,dus hij is eigenlijk helemaal niet zo als ik wilde,ik weet niet wat ik er eigenlijk van moet vinden.Ik zie wel of ze hem mooi vind of niet anders maken we een andere.Dames weer bedankt voor jullie lieve reacties.
Grtjs

zondag 3 januari 2010

verjaardagskaart voor de bestelling


Deze kaart is er nog eentje van de bestelling van 15 kaarten die ik klaar wil hebben voor de 8 januari.Moet er niet meer zoveel dus dat moet wel lukken.
Grtjs

vrijdag 1 januari 2010

nieuwjaar

Dames ik wens jullie allemaal een goed en gezond
2010.Met veel creativiteit zodat we steeds weer kunnen genieten
van elkaars mooie creaties.Tevens wil ik iedereen bedanken die steeds weer
een lieve reactie achter liet en de goede raad die jullie me ook wilde geven.
Hopelijk mag ik daar in 2010 weer massaal gebruik van maken.
Bedankt dames daarvoor.
grtjs