Volgers

zondag 29 januari 2012

nog een kaartje

Hier ben ik nog eens met een kaartje.Weer een 3dtje van sarah kay en een borduurpatroontje.
Ik heb hem alleen maar versierd met grote en kleine bloemetjes en een labeltje met tekst.Ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden.
Grtjs en weer bedankt voor jullie lieve reacties op mijn vorig kaartje.

woensdag 25 januari 2012

Nieuwe baan

Deze keer moest ik eens een kaartje maken voor mijn dochter,en dat komt niet vaak voor hoor.De papa van haar vriend heeft een nieuwe job.
Hij gaat werken voor een broodfabriek om alles rond te brengen.En toevallig vondt ik via internet een foto heb die afgeprint op linnenkarton,en heb nog een oude sketches gevonden bij ICSsketsches en die hiervoor gebruikt en hem eigenlijk vrij simpel gehouden.Ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden.
Grtjs

maandag 23 januari 2012

kaartje voor ICS

Hallo dames ik heb weer een kaartje gemaakt voor de nieuwe challenge op http://icsketches.blogspot.com.Vond de sketches best leuk en had een knipvellen boekje gekocht bij boekenvoordeel met allemaal sarah kay plaatjes.En ik dacht deze kleur gebruik ik zeer weinig dus laten we hier maar een wat mee doen.Ik heb een zwart behangstaaltje als achtergrond gebruikt,een soort van glitterkarton als basis en nog een kleurtje geel wat terug komt in het plaatje.Dat bewerkt met een randpons en een stempeltje van hondenpootjes,mijn kleine retropons gebruikt en de bloemetjes bewerkt met een zwarte fineliner.Hoekjes van marianne gebruikt en die ook bewerkt met de zwarte fineliner.En een ticket van internet afgedrukt weet wel niet meer van wie.Ben weer reuze benieuwd wat jullie ervan vinden.

Grtjs

vrijdag 20 januari 2012

kerstkaart

Ik heb nog een kerstkaartje klaar,ben er wel niet helemaal tevreden over maar een van jullie gaat hem waarschijnlijk wel mooi vinden.Het patroontje komt uit het HJ en is van Ann Lûtolf.Het achtergrond papier heb ik bij boekenvoordeel gekocht.En de stempeltjes heb ik van verschillende setjes gebruikt.Nou ben benieuwd wat jullie ervan vinden en geef gerust eerlijk je mening hoor.Dan wens ik iedereen nog een fijn weekend.
Grtjs

donderdag 19 januari 2012

nieuws

Hallo dames even vlug leuk nieuws ik heb gewonnen met mijn kerstkaartje bij ICSketches
leuk he.

donderdag en tijd voor een nieuwe ....

Ja dames het is al weer donderdag en dat wil zeggen weer een nieuwe challenge op ons blog http://nadiaschallengeblog.blogspot.com.En deze keer willen we graag een kaart of creatie zien voor een jongen met een stempel.Ben je reuze benieuwd ga dan vlug kijken wat voor een leuk prijsje er weer gewonnen kan worden en bekijk tevens de mooie kaarten van mijn andere DT dames.Ik heb dit kaartje gemaakt.ik heb eigenlijk veel behangpapier gebruikt een tekening van het internet en die verkleind,promarkers in rood en zwart,hoekjes gebruikt van MD en sterrentjes uit geponst.Dames mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorig kaartje.
Grtjs

zaterdag 14 januari 2012

kerstkaartje voor I C sketsches


Met dit kerstkaartje wil ik meedoen bij de challenge op http://icsketsches.blogspot.com daar hebben ze een sketch die je moet volgen.En ik heb er dit kaartje meegemaakt.
Ik heb er een kerstkaartje meegemaakt voor de voorraad weer.Ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden.
Grtjs

dinsdag 10 januari 2012

verjaardagskaart

Deze keer heb ik een borduurkaartje gemaakt met een patroon van sjaak van went en een 3dtje van sarah kay.De achtergrond achter het plaatje heb ik gestempeld met een stempeltje van de boekenvoordeel.Ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden. Grtjs

vrijdag 6 januari 2012

Nieuwe challenge

Er is weer een nieuwe challenge van start gegaan op ons blog en deze keer vragen we een creatie of kaart met als thema nieuwjaar met een stempeltje. Ik heb deze flessenhanger gemaakt die ik gevonden heb op sandra haar blog .een freebie van haar En zo ziet hij er dus uit
En deze tag had ik er bij gemaakt
En zo ziet hij er dan uit als hij aan een fles hangt
Dus iedereen die weer zin heeft om mee te doen er is natuurlijk weer een leuk prijsje aan verbonden en tevens kan je dan mischien wat inspiratie op doen en kijken wat voor een mooie creaties de andere Dt leden gemaakt hebben. Grtjs

maandag 2 januari 2012

de beste wensen

Dames ik wil jullie allemaal een gelukkig,vredevol,gezond en heel cretief nieuwjaar wensen dat we nog lang kunnen genieten van al onze creatieve ideeen.En natuurlijk wil ik ook iedereen bedanken voor de lieve reacties die jullie afgelopen jaar op al mijn creaties hebben gegeven.Deed altijd heel veel deugd om ze te lezen.En nu die dagen voorbij zijn vliegen we er terug weer in met frisse moed. Grtjs