Volgers

dinsdag 21 februari 2012

kaartje voor de challenge bij duo

Ik vond het kaartje wat Linda gemaakt had wel zo leuk dat ik dacht ik ga ook eens aan de challenge mee doen.Je kan het patroon aanvragen en je hebt nog de tijd om mee te doen tot 29 februari.En dit heb ik ervan gemaakt.

Dit is de voorkant van de fiets,moet zeggen dat het wel wat werk was om hem uit te snijden en te knippen maar vond het wel heel leuk.
En de achterkant heb ik ook versiert alleen zijn de stipjes feller rose.
De challenge kun je vinden op http://duochallenge.blogspot.com.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden .
Grtjs

zaterdag 18 februari 2012

nieuwe challenge

Hallo dames er is weer een nieuwe challenge begonnen op ons blog http://nadiaschallengeblog.blogspot.com.En dit is mijn bijdrage voor de nieuwe challenge.Dit keer vragen we een kaartje met een stempel en ons thema is feest.Dus voor iedereen die weer zin heeft om mee te doen met de challenge ga zeker kijken want dan kun je de kaarten van de andere DT leden ook zien en weet je wat voor prijsje er ook weer aan verbonden is.
Grtjs

dinsdag 14 februari 2012

valentijn

Ja vandaag is het valentijn dus moet ik toch even laten zien wat ik gemaakt heb.Eesrt een kaart in opdracht van mijn dochter,voor haar vriendje natuurlijk
Is wel veel tijd ingekropen vanwege de roosje maar ze wilde ze graag erop(zijn er 30 geloof ik) en de voorkant heb ik uit gestanst met een nestabillitie.Dan heb ik het vrij simpel gehouden maar er was ook niet veel plaats meer met 2 hartjes met hun letters van de voornaam erop een ticket dat in mijn map stond en een uitgestanst hart van Mariannedesign.
>
En de binnenkant heb ik helemaal gepoetst met inkt en daarna roze hartjes opgestempeld,en het hart van de voorkant erop geplakt met een voorgestanst 3dtje van forever friends.En dan nog hun datum uitgestanst en op geplakt.
Maar natuurlijk heb ik voor mijn hubbie ook een kleinigheidje gemaakt.

Hij eet graag van die snoephartjes.Die heb ik ingepakt in cellofaan een hart met een tekst en dan hier en daar grote en kleine hartjes uitgeponst en erop geplakt.
Dames mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.
Allemaal een fijne valentijnsdag.
Grtjs

zaterdag 11 februari 2012

nog een paaskaart

Hallo dames ik heb nog een paaskaartje klaar.En niet dat ik stil zit maar had nog een kaart klaar maar mag hem nog
laten zien jammer genoeg jullie moeten nog even geduld hebben.Het borduurpatroon komt uit een boekje maar weet niet meer van wie en het 3dtje is van picturel.Dames ik wil jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorig kaartje en wens jullie nog een fijn weekend.
Grtjs

vrijdag 3 februari 2012

paaskaart

Deze keer heb ik een paaskaartje gemaakt.Een collega heeft er een aantal gevraagd.Dus we weten weer wat we moeten maken.

Ik heb hem simpel gehouden omdat het borduurpatroon vrij groot is.Ik heb op de hoeken strassteentjes geplakt,en zelf een tekstje gemaakt want had niks met een paastekst.Mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.
Grtjs en wens jullie alvast een fijn weekend.

donderdag 2 februari 2012

valentijn

Ja het is weer tijd voor een nieuwe challenge op ons blog http://nadiaschallengeblog.blogspot.com.Dit keer vragen we een valentijnskaart met een 3dtje.Dit heb ik ervan gemaakt.
.
Ik heb een vierkante kaart gevouwen en door de midden gesneden.Dan een hart nestebilitie gebruikt groot en iets kleiner.Een stans van Marianne ook een hart,en een grote en kleine hartjes pons.Roosjes voor er langs gemaakt en een tekstje(weet niet meer waar van daan stond opgeslagen in mijn map.En natuurlijk de parelpen en witte gelpen.Dus iedereen die zin heeft om mee te doen kom kijken wat voor mooie kaarten mijn andere DT members gemaakt hebben en wat voor een leuk prijsje er weer te verdienen valt.Ben benieuwd wat jullie weer van mijn kaartje vinden en ik wil jullie ook weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorig kaartje.
Grtjs