Volgers

vrijdag 30 maart 2012

nieuwe challenge

Hallo dames er is weer een nieuwe challenge van start gegaan op http://nadiaschallengeblog.blogspot.com.En dit keer heeft Helen voor het thema gekozen pasen en weer met een 3d plaatje.
Ik heb een patroon gebruikt uit het hobbyjournaal.En natuurlijk een 3dtje dacht ik janneke brinkman maar weet het niet meer zeker.Weet dat ik het gekocht heb bij boekenvoordeel.Mag ik jullie ook weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.
Grtjs

zondag 18 maart 2012

paaskaart

Hier ben ik nog maar eens met eens paaskaartje.Weer een geborduurde waar van ik het middenstuk heb uit gesneden.Het plaatje heb ik nog ergens gevonden tijdens het sorteren van mijn 3d vellen.
En de letters heb ik weer uit geponst.De bloemen zijn met het ponsje van het kruidvat gemaakt en in het midden heb ik een parelpen gebruikt die ik beetje per beetje vanuit het midden heb weggeduwd zodat je een beetje het effect krijgt zoals de narcis.Mag ik jullie weer allemaal bedanken voor de reacties op mijn vorig kaartje.


Grtjs

vrijdag 16 maart 2012

en we starten weer met een nieuwe challenge

Ja dames het is weer zover we gaan weer van start met een nieuwe challenge bij http://nadiaschallengeblog.blogspot.com.En het is een heel klein beetje veranderd maar alleen maar voor de DTleden hoor niet voor jullie.Vanaf nu kiezen we om de beurt een thema,en ik mocht de spits afbijten.Dit is het thema een meiden kaart met een stempel.
En dit is wat ik ervan gemaakt heb.
Dus voor iedereen die weer zin heeft om mee te doen kom kijken naar wat voor mooie creaties mijn mede dtleden hebben gemaakt,en er is natuurlijk ook weer een leuk prijsje aan verbonden.Dus wie er zin in heeft we kijken er naar uit wat jullie ervan maken.
Grtjs en dames weer bedankt voor jullie lieve reacties op mijn vorige creaties.
Fijn weekend

dinsdag 13 maart 2012

nieuwe challenge bij duo challenge

-Er is weer een nieuwe challenge bij het duo-challenge.blogspot.com.Je kan het patroon weer gratis aanvragen via mail en je hebt de tijd tot 29 maart.Ik heb gebruik gemaakt van linnenkarton in de kleur groen en beige.Het scrappapier is uit een blokje van boekenvoordeel.Het stempelafdrukje komt van sliekje.Verder nog een bloemetje en vlinderpons.Het stempelafdrukje is ingekleurd met mijn promarkers.En de lettertjes zijn gemaakt met een alfabetpons.

vrijdag 9 maart 2012

nog iets voor mijn mama

Mijn mama vondt mijn kerstlantaarn en kerstkrans zo mooi,en ik wilde eigenlijk een nieuwe krans maken in het wit die beter bij mijn lantaarns past.Dus krijgt zij de groene versie.Mijn mama wilde een rode lantaarn met goud,en omdat ze hem niet mee wilde nemen met de koffer zou ook zonde zijn.Heb ik de afgelopen dagen hem vlug gemaakt.
Dit is dus 1 kant en de andere kant is het zelfde.
Dit is dan een foto van dichtbij.Ik heb van de week een leuk ponsje gekocht bij het kruidvat en gebruikt voor de bloemetjes de hartjes heb ik gemaakt met kraaltjes.
En dit is de andere kant van de lantaarn maar dan met sterren.
En een close up ervan.Ik heb goudkleurige inkt,glitter en glitterlijm gebruikt.
Dames ik wens jullie allemaal een fijn weekend.
Grtjs

zondag 4 maart 2012

hobbyvision challenge


Nou dames hier ben ik dus zo lang mee bezig geweest,erg he.Heb hem wel 3 keer opnieuw gemaakt met verschillende dingen en patroontjes en uiteindelijk heb ik er dit van gemaakt.
Bij http://hobbyvisiondt.blogspot.com hebben ze een challenge en het is de boekkaart.Ik heb de kaart gemaakt voor mijn lieve mamie die aanstaande 7 maart al 70 jaar wordt,zou het helemaal niet zeggen want ze is nog superfit.En omdat ze mijn borduurkaartjes de max vindt moest ik er toch iets mee doen.Heb op de voorkant dan ook nog een passend tekstje gevonden bij karin.En de binnenkant natuurlijk ook versierd en ik heb er vanillekaarsjes in gedaan omdat mijn moeder daar zot van is.
>
Dames ben benieuwd wat jullie ervan vinden.Nog een fijne zondag.
Grtjs

vrijdag 2 maart 2012

challenge 26

Ja dames sedert gisteren is er weer een nieuwe challenge van start gegaan op http://nadiaschallengeblog.blogspot.com.En deze keer is het weer een 3d plaatje dat je moet gebruiken,en ons thema is hierbij LENTE.Dus iedereen die weer zin heeft om mee te doen kom zeker kijken op ons blog.Je kan dan gelijk zien wat alle mijn mede DT-members gemaakt hebben weer super mooie creatie.En natuurlijk niet te vergeten wat voor een prijsje er ook mee te winnen valt.
Dit is mijn creaties,weer een borduurkaartje met een plaatje van tina wenken,een vlinder een bloemetjes pons,parelpen en chalk.
Mag ik jullie ook weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige creaties.
Grtjs