Volgers

donderdag 31 mei 2012

felicitaties

Dit kaartje heb ik gemaakt voor de challenge die loopt op het Mojo Monday blog.Daar kan je kiezen uit de schets maar of een vierkante of een ronde of als je veel inspiratie hebt alle 2.Ik heb witte linnenkarton gekozen als basis,een dessinpapier uit een blok van de action.De stempel is een freebie van Krista Smith en de andere papieren zijn ook wit linnenkarton maar dat heb ik gekleurd met mijn derwin potloden zo heb je de kleuren die passen bij je stempeltje.De tekst is van een setje maar weet het merk niet meer.De blaadjes zijn een stans van Marianne en de bloemetjes zijn van een pons die ik eens gekocht heb bij het Kruidvat.Dames ik ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden.
Grtjs

woensdag 30 mei 2012

rouwkaartje

Deze keer nog eens een simpel rouwkaartje.Basis witte cardstock,daarop een kleiner stuk grijs en daar op weer wit maar deze is embost.Het 3dtje is uit een boek voor condeleancekaarten van de Boekenvoordeel.Ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden en natuurlijk wil ik jullie ook weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige creatie.
Grtjs

zondag 27 mei 2012

nieuwe challenge bij Nadia


Dames er is weer een nieuwe challenge van start gegaan op ons blog.Deze keer heeft Karin ons Dt lid gekozen voor vogels met een 3d plaatje.En dit heb ik ervan gemaakt.
Ik heb weer voor een borduurpatroontje gekozen (dacht van sjaak van went).En het plaatje is uit een boekje van boekenvoordeel.De bloemetjes zijn gemaakt met een kleine bloemetjes ponsje.Het hartje gemaakt gemaakt met een gelpen,ook nog een randpons van Avec gebruikt.En streepjes gezet met de witte gelpen.Dus dames iedereen die zin heeft kom kijken naar ons blog er is ook weer een hele leuke prijs aan verbonden.Geniet allemaal nog van het mooie weer.En bedankt weer voor de lieve reacties op mijn vorige kaartje.
Grtjs

dinsdag 22 mei 2012

gietertje

Bij Noor Design is er een leuke mini challenge het patroon van het gietertje kan je daar downloaden en printen.En ik heb er dit van gemaakt.
Ik heb aan de lintjes hele kleine vlindertjes gehangen,en de mallen van Marianne Design gebruiktBen benieuwd wat jullie ervan vinden.Dames mag ik jullie ook weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaartje.
Grtjs

zondag 20 mei 2012

kerstkaartje

Ik heb nog eens een kaartje gemaakt deze keer en tevens wil ik mee doe bij Winterwonderland .
Daar vragen ze deze keer een kerstkaartje met embossing.Ik heb de platen gebruikt van bij boekenvoordeel een met vierkantjes en dan een soort franse lelie hopelijk kunnen jullie dat ook een beetje zien,deze heb ik dan weer bewerkt met groene chalk.De kerstboom en het balletje zijn van Marianne Design,geborduurt met wit garen en het balletje is ook een beetje geembost.Met de witte gelpen stipjes gezet aan de zijkanten.Kleine sterretjes uitgeponst en op het kerstboompje geplakt en tekstje en bewerkt met stickels.Dames mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.
Grtjs

vrijdag 18 mei 2012

verjaardag
Met dit kaartje wil ik meedoen op de challenge http://mojomonday.blogspot.com.Daar hebben ze weer een sketch.Ik heb een 3d tje gebruikt een tekststempeltje.En wat confetti in de kleurtjes van de kaart.En weer mijn witte gelpen.Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Grtjs

woensdag 16 mei 2012

rouwkaartje


Hallo dames ik ben hier nog eens met een rouwkaartje.Jammer genoeg heb ik deze week weer eentje moeten gebruiken.
Ik heb hem weer heel simpel gehouden,en eens iets geprobeerd met het stempelen.En ik vindt het niet slecht.Het stempeltje komt van een setje wat ik gekocht heb bij boekenvoordeel.Eerst gewoon beinkt en gestempeld en dan licht beinkt en half erop gestempeld.Het resultaat vindt ik niet slecht.Wat denken jullie ervan.Verder mijn flexmarkers gebruikt voor de randjes en het randje van de nestabilitie.Een randponsje gebruikt en verknipt zodat hij in de hoekjes past,en deze ook gekleurd met de flexmarker.Mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaartje.
Grtjs

zondag 13 mei 2012

communiekaartjeDit kaartje is ook weer gemaakt op vraag van een collega.Haar zoontje doet 26 mei zijn communie en is gek van olifanten.Nu ik vondt het in het begin niet zo gemakkelijk maar na wat
inspiratie op het internet heb ik een leuke freebie digi gevonden.Maar dan nog veel denkwerk gedaan van hoe ik hem nu eigenlijk aan ging kleden.Had al zoiets van dat moet toch wel een beetje in de jungle sfeer komen en met toeziend en streng oog van mijn dochter heb ik toen dit gemaakt.

De voorkant versiert met blaadjes van de marianne mal en die dan allemaal los geknipt.Dan het stempel afdrukje verkleind en ingekleurd met mijn promarkers.Aan de achterkant dan allemaal blaadjes geplakt en een opening gemaakt in de voorkant om het grotere afdrukje te kunnen zien.
De binnenkant heb ik een scrappapiertje uitgekozen en uitgeprint en dan de grotere digi erop geplakt en met mijn alfabet ponsjes vandaag is jouw dag geponst.Nou dames ben benieuwd wat jullie ervan vinden.Met dank aan mijn lieve dochter voor haar strenge oog.
Grtjs

vrijdag 11 mei 2012

er is weer een nieuwe challengeJa dames de 14 dagen zijn weer om hoor,dus er start weer een nieuwe challenge gestart.En dit keer heeft DT member gekozen voor het thema moederdag en met een stempel.Dus kom zeker op ons blog http://nadiaschallengeblog.blogspot.com.Om de mooie kaarten te bekijken van de andere DTmembers en mischien om wat inspiratie op te doen.Deze kaart heb ik gemaakt.

De voorkant heb ik ik gebruik gemaakt van Eline's doodle stencil,een stempel gebruikt die ik ergens gedownload heb op het internet maar vraag me niet meer waar.De basis is wit linnenkarton en dat heb ik gepoetst met roze inkt.Dan nog een wit stuk gebruikt voor op te borduren eronder zit scrappapier maar dat is niet zo duidelijk op de foto jammer genoeg.Onder de tekst stempel heb ik wit lint gebruikt en splitpennetjes.Dan ook 2 vlinderstempeltjes gebruikt en de voelsprietjes zijn gemaakt van de kralendraadjes,verder nog stickels gebruikt.
Ook de binnenkant heb ik versiert met een leuk scrappapiertje,een randpons,vlindertjes,hartjesmal van marianne ,hartjespons en een afdrukje van magnolia ingekleurd met derwents en wat stickels.Dus dames doe weer mee want er is ook weer een leuk prijsje aan verbonden.
Grtjs

donderdag 10 mei 2012

geboortekaartje


En dan heb ik ook nog deze gemaakt op vraag van de collega.Een geboortekaartje voor een meisje.
De basis kaart is linnen dat ik bewerkt heb met inkt in dezelfde kleur ongeveer als het plaatje,wat ik heb afgedrukt op linnenkarton,op het internet gevonden.Dan weer linnenkarton gebruikt en gepoetst met inkt maar dan met rose swirls bestempeld,weet niet of jullie dat goed kunnen zien.Dan aan boven en onderkant een ponsrand met Martha Steward pons gemaakt en dit gepoetst met roze inkt.De bloemetjes zijn met de kleine retropons gemaakt en ook gepoetst en de randjes ook weer met roze inkt en de hartjes van de bloemen ook.Het stempeltje komt van een setje gekocht bij de action.Dames mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.
Grtjs

dinsdag 8 mei 2012

clownskaartje nr 2


Hallo dames hier ben ik met clownskaart nr 2.Ik heb hem weer vrij simpel gehouden.Mijn collega vroeg er een voor een meisje en een jongen en dacht dat deze wel geschikt was voor een meisje,maar nu weet ik het eigenlijk zelf niet dus laat ik het maar over aan haar om te kiezen welk voor wie is.
Ik heb een randpons gebruikt voor het middenstukje en 2 stempeltjes maar weet niet meer van welk merk en een gelpen.Ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden.
Grtjs

zondag 6 mei 2012

clownskaartje


Dit weekend ben ik zeer creatief geweest,3 kaartjes gemaakt.Waarvan ik er 1tje nog niet mag laten zien jammer genoeg dus jullie moeten nog even geduld hebben.Maar deze mag ik wel laten zien.Een collega vroeg een 3 tal kaartjes waaronder een clowntjes kaart voor een jongen.
Ik heb de kleurtjes gezocht die in het plaatje voorkwamen,rood als basis,dan geel en dit bestempeld met rode inkt en de tekst hoera,en dan paars en daarvan heb ik dubbele driehoeken gemaakt en het overschot gebruikt voor de zijkanten.Verder een tekststempeltje proficiat en een witte gelpen.Hopelijk vindt ze hem mooi.Dames mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart,kan telkens niet wachten om te zien wat jullie er altijd op zetten lees ze altijd zo graag.
Grtjs

donderdag 3 mei 2012

rouwkaartje

Dit kaartje had ik wel al klaar voor de verbouwingswerken zijn gestart.Een vrij simpel kaartje maar toch niet slecht gedaan vindt ik dan zelf,een mooi borduurwerkje en een randpons en zilverkleurige letters.Dames mag ik jullie weer bedanken voor de reacties op mijn vorige kaart. Grtjs