Volgers

vrijdag 31 augustus 2012

nieuwe challengeHallo dames er is weer een nieuwe challenge gestart op ons blog.En deze keer heeft Myriam voor het thema zoetigheid gekozen.Wij vragen jullie dan ook weer om allemaal weer mee te doen met de challenge,en je kaartje moet weer in 3D zijn.
Hello ladies there's a new challenge started at our blog.And this time Myriam has chosen for the theme sweetness or candy.We loved to see you all joining the challenge,with only card or other creations with an image in 3d.


En deze kaart heb ik gemaakt met het thema.

Heb roze en donkerroze cardstock gebruikt.De vorm heb ik gemaakt met een nestabilitie van Boekenvoordeel,en daarna geembost.En stukje scrappapier gemat weer op roze cardstock en in het midden geplakt.Het plaatje is ook van Boekenvoordeel.En op de hoekjes een bloemetje met plaksteentje geplakt.Ook de binnenkant beetje versiert.
Het stempeltje komt dacht ik ook van een setje van Boekenvoordeel.Nu dames heb je zin om mee te doen neem een kijkje op ons blog.Dan kun je zien welke mooie creaties al de ander dames hebben gemaakt en tevens welke leuke prijs eraan is verbonden.Veel plezier met het maken van jullie creaties we komen ze zeker bewonderen.
Grtjs

dinsdag 28 augustus 2012

borduurkaartje voor een hoop inspiratieDit kaartje heb ik gemaakt voor de challenge die loopt op dit blog.Daar moet je een geborduurde kaart met als thema beterschap maken.Het patroon wat ik gebruikt heb weet ik niet meer van wie,heb het al heel heel lang.Ik heb 3verschillende kleuren roze garen gebruikt wat jullie waarschijnlijk niet goed kunnen zien op de kaart maar alle 3 zitten ze ook in de bloem van het pyramide plaatje wat van Boekenvoordeel komt.Dan nog het felle groene garen wat op een klosje zat ook van Boekenvoordeel.Verder heb ik roze en groene cardstock gebruikt en van boven een figuurtje uitgesneden zodat je de groene cardstock kunt zien.En van onder heb ik dat ook gedaan maar nog extra zodat je het roze kunt zien.Hier en daar nog een groen plaksteentje en de tekst.Mag ik jullie weer bedanken dames voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.
Grtjs

zondag 26 augustus 2012

WinterWonderlandHallo dames heb weer een kaartje gemaakt voor WinterWonderland.En dit keer is het thema red and green(rood en groen).Het afdrukje is een freebie van Sliekje.Ze heeft hele cutty freebies altijd voor ons.Het scrappapier komt dacht ik van Boekenvoordeel.
Ik heb in de hoekjes een sterretjes pons gebruikt.Het afdrukje is ingekleurd met derwents
red C120-deep red C130-dark green C410-peagreen C430-brownC510-midbrown C600-brownblack C640.En de sterretjes op het afdrukje met een goudkleurig carandache potlood en de stipjes met stickels diamond.
Op de hoekjes van het afdrukje 3 uitgeponst hulstblaadjes geplakt met daarop 3 pareltjes.En de tekst is een sticker die ik gekleurd heb met promarker poppy op de foto ziet het er wel anders uit maar hij gaat er perfect bij.Mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorig kaartje.
Grtjs en nog een fijne zondag.

vrijdag 24 augustus 2012

kaartje voor kleuren met derwents en prisma's


Hallo dames ik heb een kaartje gemaakt voor het blog over kleuren met derwents en prismapotlodenDaar is deze keer een sketch die je moet volgen en natuurlijk een stempelafdruk met de potloden ingekleurd hebben.

Ik heb de kleuren pale brown C530-babyblue C340 en electric blueC32O gebruikt.Het afdrukje heb ik niet op wit maar lichtgrijs gespikelt gestempeld.En alles wat ik gebruikt hebt komt van boekenvoordeel de stempeltjes van 2 verschillende setjes,het lint en het scrappapier.
Hier nog een close up van het stempelafdrukje.Dames mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.
Grtjs

woensdag 22 augustus 2012

Winterwonderland


Hallo dames ik heb weer een kaartje gemaakt voor WinterWonderland.En als ik eerlijk mag zeggen vindt ik hem nu niet echt mooi maar goed ga het doen.Ik wilde met de promarker schaduw aan brengen,maar ik vindt het helemaal niet mooi.Weet niet goed hoe je het precies moet doen en dacht och dat gaat wel lukken maar mooi niet dus. Ze vragen deze keer voor de challenge wintersports.Daarin ben ik dan in ieder geval wel geslaagd he.Maar alles moet je uitproberen en zo kun je alleen maar beter worden.Mischien heeft er iemand een tip voor me.Nu dames ik wil jullie weer bedanken voor de lieve berichtjes op mijn vorig kaartje dat doet zo goed om ze te lezen.
Grtjs

zaterdag 18 augustus 2012

kaartje voor het Fadengrafik-challengeblog


Hallo dames heb weer een kaartje geborduurt voor het Fadengrafik blog.Daar vragen ze natuurlijk weer een borduurpatroon met als thema bloemen in 3d.Mijn patroontje is van Christien van den Akker uit het HJ en het 3d plaatje komt daar ook van.
Ik heb pastelgroen genomen voor te borduren,daaronder licht rose en de basis is donkerder groen.al de kleurtjes zoals het plaatje.Precies in het midden heb ik stukje weggeponst met de MS pons en dan overal kleine dotjes gemaakt met de witte parelpen.De tekst is een zilverkleurige sticker.Dames mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart en bericht.Ga nog een beetje knutselen begint hier nu een beetje af te koelen.
Grtjs

vrijdag 17 augustus 2012

een leuke surprise in mijn brievenbus

Vande morgen zat er dus een hele leuke verrassing in mijn brievenbus.Een soort verlaat verjaardags geschenk zeg maar;van mijn blogmaatje Peggy.Een prachtige poezenkaart en een aantal super leuke afdrukjes.Zoals jullie waarschijnlijk wel gelezen hebben ben ik op het einde van juli maar trouwe maatje Musti verloren.Maar goed ik heb dan ook 17 jaar van hem mogen genieten.
Hier een close up van de mooie stempelafdrukjes.
En natuurlijk een close up van de mooie poezenkaart die nu staat te pronken op mijn buro.
Lieve Peggy heel heel heel erg bedankt een dikke knuffel en een dikke kus.
Grtjsdonderdag 16 augustus 2012

nieuwe challenge bij Nadia Challenge blogHallo dames vandaag gaan we weer van start met een nieuwe challenge op ons blog.En dit keer is het thema uitgekozen door Nadia zelf en zij koos voor het thema muziek,met natuurlijk weer een stempel.En dit is mijn creaties ik heb gekozen voor een boekkaart.Met een stempel van Krista
Smith,onlangs gekocht in haar online shop.Echt super die stempels.Ik heb alles met linnen karton gemaakt.

Ik heb papier gebruikt uit een paperpad van boekenvoordeel,de solsleutel heb ik geprint van het internet.Verder een cijferpons,verschillende bloemenponsjes en de parelpen.
De binnenkant heb ik ook versiert maar met een ander papiertje.De notenbalk heb ik ook afgeprint van het internet.En daarop een stempeltje gebruikt van een setje van boekenvoordeel en ook weer de cijfertjes 21 op geplakt en de ring roze gekleurd met een promarker.Ik heb deze boekkaart gemaakt voor mijn nicht die 22 september 21 jaar wordt alleen moet ik nog haar kadootje gaan halen en omdat ze zot is van muziek heb ik een pandorabedeltje bestelt in een muzieknootje dus het zal allemaal bij elkaar passen.Nou dames voor wie weer zin heeft kom vlug eens kijken wat onze andere dames voor mooie creaties gemaakt hebben of mischien voor de inspiratie of omdat je nieuwsgierig bent wat er valt te winnen.Ben benieuwd naar wat voor moois jullie allemaal weer gaan maken.
Grtjs

dinsdag 7 augustus 2012

kerstkaartje voor Winter Wonderland

Hallo dames ik heb nog maar eens een kerstkaartje gemaakt voor de verzameling.Dit is weer eentje voor de challenge op WinterWonderland.Dit keer is het thema ribbon and lace(kant en lint).Mag ook een ponsrandje gebruiken als je geen kant hebt,dat heb ik dus gedaan.
Ik heb groene kaartstock genomenen 2 keer uit geponst en aan elkaar geplakt aan de zijkant zodat je toch een dubbele kaart hebt.Dan het binnenste rond beplakt met wat kerstscrappapier.Nog een groen linnenkarton genomen met het geponst randje van hulstblaadjes.Dan nog kleine hulstblaadjes geponst en een tekststempel van een setje van het kruidvat.En ingekleurd met mijn copics.Oja en ook nog een rood lintje gebruikt hoop dat jullie het allemaal kunnen zien op de foto.Mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaartje.
Grtjs

zaterdag 4 augustus 2012

kinderkaartje

Hallo dames hier ben ik nog eens met een borduurkaartje voor het Fadengrafikblog.Daar is het deze keer als thema kinderverjaardagskaart.Ik heb een 3dtje gekozen uit een oud blokje van Winnie the pooh.Daar komt ook het achtergrondpapier uit.Dat heb ik op heerlijk felgroene kaartstock geplakt en hier zijn ook de hoekjes van gemaakt een gedeelte uitgesneden en natuurlijk geborduurd.Daan heb ik mijn alfabet ponsjes genomen en de tekst uit geponst en nog een klein ballonnetjes ponsje genomen en uitgeponst.Hij is eigenlijk lekker simpel maar wel kleurrijk.Dames ik lees toch zo graag jullie reacties dus ben weer reuze benieuwd.Wens jullie voor morgen nog een fijne zondag.
Grtjs