Volgers

donderdag 23 mei 2013

Nieuwe challenge op ons blog

Hallo dames er is weer een nieuwe challenge gestart op ons blog.En we zitten alweer aan nr 57 wat gaat het toch snel.Deze keer heeft Miranda gekozen voor het thema en zij koos voor een comunniekaartje met een stempel.En ik heb dit kaartje gemaakt,toevallig had mijn dochter nog een kaartje nodig en het meisje houdt van paarden dus dit was het resultaat.
En natuurlijk de tekst aan de binnenkant.
Het afdrukje heb ik gewoon gespiegeld en dan kleiner gemaakt zo kreeg ik het paardje en de pony.Vondt het wel een leuk idee.Verder versiert met kleine bloemetjes wat swirls van MD en een hekje.De letters aan de binnenkant zijn gemaakt met mijn alfabet pons en heb ze bewerkt met glitterlijm.Nu wat vinden jullie ervan.Voor iedereen die weer zin heeft om mee te doen kom eens kijken op ons blog en er is ook iets nieuws de winnaar van de challenge mag teven gastdesigner zijn.Nou dames we kijken er naar uit hoor.
Grtjs

dinsdag 21 mei 2013

2e kaartje voor het E.H.I blog

Hallo dames om jullie nog een beetje te inspireren hebben we ook een 2e kaartje gemaakt.Weer gebaseerd op deze foto.

En ik heb deze keer dit kaartje gemaakt.
Natuurlijk weer een borduurtje met een 3dtje .
Nou ben weer reuze benieuwd wat jullie ervan vinden.En natuurlijk wil ik jullie ook weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaartje.
Grtjs

woensdag 15 mei 2013

nieuwe maand nieuwe uitdagingen

Hallo dames er is weer een nieuwe maand gestart op onze club,en dan gaan er weer een aantal leuke uitdagingen van start.
        -Als eerste de thema uitdaging van de maand
          Dit keer vragen we een labelkaart die je mag aankleden naar eigen zin en deze heb ik gemaakt
 
     -Dan hebben we ons patroon van de maand
       Het patroon kan je aanvragen in het forum en dit is mijn voorbeeld kaartje


           
       -En dan hebben de tag van de maand
        Het patroon kan je ook aanvragen in het forum
     
            -En als laatste hebben we ook nog een digi van de maand
             Ook deze kan je aanvragen in ons forum en deze heb ik gemaakt
Dus dames als jullie er zin in hebben kom gezellig naar ons clubje meld je aan stel je voor en doe mee met onze uitdagingen super leuk.
Mag ik jullie dan weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaartje.
Grtjs

dinsdag 14 mei 2013

moederdag

Hallo dames zoals jullie weten ben ik zaterdag vertrokken naar Nederland om mijn lieve moeti te verassen met moedertjesdag.En de verassing was geslaagd hoor,zei woont op een apartement dus ik belde aan en zei hallo en mijn moeder natuurlijk hallo terug,ja hallo wie is het en ik terug wie denk je,toen zei ze mijn naam en gelijk er achteraan dat kan niet,maar gelukkig ze deed wel open.En ik kan jullie vertellen toen ik boven was was ze dolgelukkig.Natuurlijk had ik ook een kadootje mee voor haar.Natuurlijk een mooie borduurkaart met de mini magnolia die ik vergroot heb omdat mijn moeder nog altijd haar eigen broeken naait.
En omdat ze zo zot was van mijn gehaakte potjes heb ik natuurlijk een mooi potje gehaakt voor haar in de kleur die ze wilde en natuurlijk mooi versiert ze was in de zevende hemel hoor.
Nu dames ik wil jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart en ga nu mijn blog ronde doen.
Grtjs

vrijdag 10 mei 2013

Nieuwe challenge bij Nadia

Hallo dames er is weer een nieuwe challenge gestart op ons blog.En dit keer heeft Karen gekozen voor het thema dieren in 3d.Dus dames let er op dat het ook echt in 3d is.Tevens hebben we een DT call spijtig genoeg gaat Rachel ons verlaten.Dus voor iedereen die weer zin heeft om mee te doen neem zeker een kijkje dan kun je de andere prachtige creaties bewonderen,en zien welk mooi prijsje je kan winnen,en voor degene die een kans willen wagen als DTer laat een mooi creatie in het thema aan ons zien.
En dit heb ik gemaakt dit keer een simpele kaart maar hij was ook voor een man dus ja.
Nou dames wat denk jullie ervan.Mag ik jullie ook weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaartje.Ik moet morgenvroeg nog werken en daarna spring ik op de trein naar Nederland om mijn moeder te verassen met moedertjesdag (wat gaat die verschieten).Dus ik ben er pas weer zondagavond laat .
Grtjs en alvast een fijn weekend

dinsdag 7 mei 2013

Nieuwe challenge bij Kreative Bastelfreunde

Hallo dames ook is er een nieuwe challenge gestart bij Kreative Bastelfreunde.Daar is het thema deze keer lente.En dit kaartje heb ik daarvoor gemaakt.
Ik heb weer een borduurtje gemaakt met een beetje lente kleurtjes natuurlijk.
-borduurpatroon uit het Hobbyjournaal
-Dmc garen afgestemd op het achtergrond papier wat je wel niet zo goed kan zien
-rijstkraaltjes voor de vlindertjes
-middenmaat retropons
-kleine vlinderpons
-parelpen
-achtergrond papier uit en blok van de Action
Dus voor iedereen die weer zin heeft om mee te doen kom eens kijken dan kunnen jullie gelijk zien wat voor moois de andere DT leden hebben gemaakt en wat voor een leuk prijsje je kan winnen.
Natuurlijk wil ik jullie ook weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.
Grtjs

maandag 6 mei 2013

Nieuwe challenge op het E.H.I blog

Hallo dames eindelijk weer eens iets om te plaatsen,nu ik had hem wel al een hele tijd klaar hoor.Er is weer een nieuwe challenge gestart op het E.H.I blog.En dit keer is het een foto inspiratie namelijk deze.


Dus ben ik hier mee aan de slag gegaan en is er dit uit mijn handjes gekomen.

Het geel en groen heeft me geinspireerd tot deze kaart,dus wie zin heeft om mee te doen met onze challenge kom kijken op ons blog dan kun je gelijk zien wat voor een mooie kaarten de andere Dt'rs gemaakt hebben.Ps er moet wel een borduurpatroontje gebruik moet maken.                                                       Wat heb ik gebruikt :                                                                                                            borduurpatroon komt uit het hobbyjournaal
geel Dmc borduurgaren
3d plaatje uit een boekje van Boekenvoordeel
2verschillende randponsjes.
Nu ben ik natuurlijk reuze benieuwd wat jullie weer van mijn kaartje vinden.En wil jullie ook weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaartje.En aangezien ik mijn project klaar heb kan ik weer aan de slag voor mezelf.
Grtjs