Volgers

dinsdag 30 juli 2013

verjaardagskaartje

En hier heb ik nog een kaartje voor jullie,deze keer weer een simpele kaart.En dit keer weer eentje met een 3dtje.Ik heb nog zoveel knipvellen liggen kan eigenlijk zelf een winkel beginnen zeg.
Ik heb een witte parelmoerkleurig linnenkarton genomen van de Action als basis.Dan de helft van een designpapiertje uit een blokje van Avec.Daarop een geponst randje in het blauw wat terug komt in het designpapiertje.Ook een tekstje gestempeld in die kleur,en pareltjes gebruikt.Nu ik ben er niet echt super blij mee maar er zal altijd wel iemand zijn die hem toch mooi vindt denk ik dan maar.
Nou dames ik wil jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaartje en ben weer reuze benieuwd wat jullie van deze vinden.
Grtjs

zondag 28 juli 2013

Nog maar eens kerst

Ja het blijft tropisch maar toch weer een kerstkaartje hoor,heb de nodige kaartjes nodig.Weer een simpele kaart deze keer.                                                                                                                                        
Ik heb rode cardstock als basis gebruikt.Een designpapiertje uit een blokje van het Kruidvat.Een magnolia ingekleurd met Promarkers.En zilveren swirls van Boekenvoordeel.En tekststickers die je niet zo goed kan zien maar kreeg het niet beter op de foto.
Dames mag ik jullie weer bedanken vor de lieve reacties op mijn vorige kaartje.
Grtjs

vrijdag 26 juli 2013

Kerst

Hallo dames ik heb hier nog 2 kerstkaartjes klaar,kwestie van een beetje af te koelen lol.Twee simpele eigenlijk.

De basis bij alle 2 is parelmoer wit linnenkarton van de Action.Daarop een goudkleurig cardstock.En gebruik gemaakt van 3d plaatjes maar heel anders als dat ik normaal maak.Je hebt het basisplaatje maar dan zijn het allemaal losse onderdelen die je uitknipt en op elkaar plakt,geeft wel een leuk effect maar jullie kunnen dat jammer genoeg niet zien op de foto.


Bij alle 2 heb ik dan ook nog goudkleurige sticker sterrenrandjes gebruikt.
 En tekststickers en wat overgebleven sterretjes,maar  ik vindt ze wel leuk eigenlijk. Nu ben ik natuurlijk ook benieuwd wat jullie ervan vinden en wil ik jullie natuurlijk ook weer bedanken voor de lieve recties op mijn vorige kaartje die ik met veel plezier heb gelezen.
Grtjs                                      

maandag 22 juli 2013

een verhuis of samenwoon kaartje

Hallo dames ik heb hier nog een kaartje voor jullie,had hem eigenlijk al heel lang klaar maar om een of andere reden niet geplaatst.Dit kaartje kan je gebruiken als ze verhuist zijn of als een jong koppeltje gaat samenwonen.
Het is eigenlijk een kaartje waar ik aan begonnen ben en weer iets anders in gedachten had als dat hij klaar was maar was ook zonde om hem niet te laten zien.Ik zelf vindt hem een beetje donker,maar wil wel graag weten wat jullie ervan vinden natuurlijk.Heb stempels van Magnolia samen gevoegd en ingekleurd met mijn Promarkers.Achtergrondpapiertje uit een pad van Avec.Dan nog kleine roosjes en de retropons gebruikt.Bloemetjes zijn  ook gekleurd met de Promarkers die ik gebruikte bij de stempel.Wat swirls,hekje en vlindertjes en wat bling bling.Nou ben reuze nieuwsgierig of jullie ook zo denken of heel anders.En natuurlijk wil ik jullie ook weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.
Grtjs

zaterdag 20 juli 2013

kaartje voor het Cheerful Sketches Challenge Blog

Hallo dames ik heb weer een kaartje klaar en dit keer eentje voor de challenge bij CSCB.Daar hoef je alleen maar de mooie sketch van Terry te volgen en voor de rest mag je hem versieren zoals je zelf wil dus dat wel gemakkelijk toch.En dit heb ik gemaakt.

Ik heb een wiitee basis genomen met een designpapiertje uit een blokje van Avec.Een lintje en 2 reepjes linnenkarton waar ik bloemetjes heb uitgeponst met de kleine retropons.Die bloemetjes heb ik gekleurd met mijn promarker en langs het afdrukje geplakt en het hartje bewerkt met een parelpen.Het magnoliaatje is ook ingekleurd met mijn promarkers.Tekstje is van een stempelsetje van boekenvoordeel en verder afgewerkt met vlindertjes en nog wat stipjes op het afdrukjes.
Dames ik wil jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaartje.Nog een fijn weekend.
Grtjs

donderdag 18 juli 2013

Nieuwe challenge bij Nadia

Hallo dames vandaag is er ook weer een nieuwe challenge gestart bij Nadia.En deze keer heeft Cindy gekozen en het thema is deze keer verwerk een label op je kaart met zomerse kleuren en een stempel.En deze keer duurt de challenge 4 weken omdat we een vakantie pauze inlassen.En dit kaartje heb ik gemaakt.

Ik heb een magnoliaatje gebruikt die ik gewonnen heb bij de magnolia kerstchallenge.Deze ingekleurd met mijn promarkers.Het designpapier komt uit een blokje van Avec.Verder nog wat swirl stempels gebruikt en een bleometjes stempel die een beetje leek op de bloem in het haar van Tilda.De kleine en grote retropons en de parelpen.Dus dames iedereen die zin heeft doe mee met onze challenge jullie hebben tijd genoeg.Dan kunnen jullie tevens de andere prachtige creaties zien van de andere Dt leden.We zien er naar uit naar wat voor moois jullie weer gaan presenteren.
Grtjs

woensdag 17 juli 2013

nieuwe challenge bij E.H.I

Hallo dames ik weet het ben een beetje laat maar ik heb vakantie mijn moeder is ook hier en het is mijn verjaardag geweest en heb niet veel in blogland gezetten.We hebben echt nu genoten van het weer.Al veel gefietst en gewandeld heerlijk met de voetjes door het water.En dan schiet er wel eens het een en ander over.Maar er is dus weer een nieuwe challenge gestart op ons blog.En dit keer hebben jullie zelfs 2 maanden de tijd natuurlijk vanwege de vakantie.Dit kaartje heb ik gemaakt.

Een borduurpatroontje met pailetjes een iets anders en een stempel van zonnebloemen die ik heb ingekleurd met mijn promarkers.Dus dames voor iedereen die graag borduurt doe lekker mee je hebt deze keer tijd genoeg he.Kom tevens kijken naar wat voor moois de andere DT leden hebben gemaakt.We kijken reuze uit naar jullie prachtige creaties.En ook heb ik een beetje droevig nieuws.Omdat er de laatste tijd zo weinig respons was op onze club Ilonka's tags en kaarten heeft Ilonka besloten om de club te sluiten.Ja als je een clubje moet runnen waar bijna alleen maar meer de beheerders kaarten laten zien is het niet meer leuk he en kan je je tijd wel beter aan iets anders besteden.Heel jammer maar begrijpelijk toch.
Nu dames ik wil jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.Hopelijk hebben jullie ook zo een fijn weer als hier aan de kust.
Grtjs

zondag 7 juli 2013

Nieuwe challenge bij Nadia

Hallo dames ik weet het ben te laat maar was hier nog druk bezig met de voorbereidingen voor de rommelmarkt van vandaag,alles uitzoeken nakijken en prijzen en natuurlijk ook nog mijn gewone werk.Dus nu dan maar even.Er is weer een nieuwe challenge gestart op ons blog,en dit keer heeft DT lid Helen mogen kiezen en zij koos voor het thema Vakantie/Zomer met een 3d afbeelding.Dus voor iedereen die weer zin heeft en natuurlijk benieuwd is naar de mooie prijs en de prachtige creaties van onze andere DT leden ,kom vlug en laat jullie inspireren.
En dit is mijn bijdrage.
Heerlijk tafereeltje van Sarah Kay met een leuk achtergrond papiertje uit een blok van Avec.En roze lint verwerkt,de kleine en grote retropons,en wat vlindertjes.
Ik wil jullie ook weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.Ga nu afsluiten en morgen bij jullie langs ben bekaf was van de morgen al vanaf 5 uur aan de gang voor de rommelmarkt.
Grtjs