Volgers

zondag 29 september 2013

Nieuwe challenge bij Nadia

Hallo dames er is weer een nieuwe challenge van start gegaan op ons blog.En dit keer heb ikzelf het thema gekozen en dit is een mannenkaart met een stempel.Dus iedereen die weer zin heeft om mee te doen komop dames we zien er naar uit om jullie mooie creatie te mogen bewonderen.En deze kaart heb ik gemaakt voor jullie als voorbeeld.
Wat heb ik gebruikt,bruine basis cardstock,twee designpapiertjes uit een blokje van de Action.Eeen borduurpatroontje van Ann's Paper Art met dmc garen.Het digitje heb ik gevonden langer tijd geleden op internet en was al ingekleurd ook al een tijdje geleden gedaan met mijn Derwentpotloden.En een tekststempeltje met bruine inkt en een beetje bewerkt met een zwarte fineliner.
Dus voor iedereen die benieuwd is naar de leuke prijs of opzoek is naar een beetje inspiratie zou zeg kom vlug kijken en zien naar het moois wat onze andere lieve dames hebben gemaakt.
P.S ik weet het dames maar het kost me de laaste tijd zoveel moeite om een kaartje uit mijn handen te krijgen,sta ook echt in dubio om mijn Dt werk te stoppen ik weet het echt niet,vindt het ergens dan ook wel weer jammer.Hebben jullie daar ook al last van gehad of ligt het aan mij,heb al wel eens een dipje gehad maar dit is een superdip.
Nu wil ik jullie wel weer bedanken voor de lieve reacties en wie weet hebben jullie wel tips.
Grtjs

woensdag 25 september 2013

Plaid

Hallo dames in plaats van kaartjes te maken ben ik voor de moment super verslaafd aan het haken.Had al een paar dingen gehaakt maar dit is mijn eerste grote project.Een plaid voor mijn dochter.Foto
En zoals jullie zien is onze kleinste er ook verzot op,toen er eenmaal een redelijk stuk gehaakt was kwam hij er altijd op liggen.En nu zijn we bezig aan de volgende voor ons zelf.
Grtjs en sorry dames maar heb gewoon weinig zin in kaartjes dus post ik dit maar.

zondag 15 september 2013

Nieuwe challenge bij Nadia

Hallo dames ik ben het niet vergeten hoor maar probeer nu al 3 dagen om dit bericht erop te zettten maar het lukt me niet.Hopelijk nu dus wel weet niet wat er aan de hand is.Nu op ons blog bij Nadia is er weer een nieuwe challenge gestart.En dit keer heeft Nelleke het thema mogen kiezen en zei koos voor een vintage kaart met een 3d plaatje.En met onze vorige challenge hebben echt veel dames meegedaan dus hopen we natuurlijk dat jullie deze keer ook weer massaal meedoen.Ik heb er dit kaartje van gemaakt een simpele wel,maar ik heb het al een paar keer geprobeert maar mij lukt het niet echt om een hele mooi vintage kaart te maken,hoe dat komt ik weet het niet maar het gaat me niet af.
Wat heb ik gebruikt een blauwgroene basiskaart die ik bewerkt heb met donkerbruine chalk.Daarop designpapiertjes uit blokjes van de Action en daaop heb ik kleine stiksteekjes gemaakt met bruin dmc garen.Dan nog een bloemendie gebruikt met een bronskleurige brad.En van boven een kleine borduurmalletje dat ik op de kop getikt heb op de rommelmarkt.En daarbij natuurlijk ook weer bruin borduurgaren.Nu we zijn allemaal weer reuze benieuwd naar jullie mooie creaties en voor wie nog wat inspiratie zoekt,kom zeker kijken naar wat voor moois de andere dames als voorbeeldkaart hebben gemaakt.Ook wil ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.En natuurlijk wens ik jullie ook een fijne zondag.
Grtjs

dinsdag 3 september 2013

Een nieuwe challenge bij E.H.I

Hallo dames ook op ons blog bij E.H.I is ook weer een nieuwe challenge gestart.En dit keer is ons thema kerst.Natuurlijk moet er ook weer een borduurtje bij zitten.En deze kaart heb ik gemaakt.
Weer een borduurpatroonpatroontje genomen uit mijn bak.Maar helaas staat er geen naam bij van wie.Tevens een magnolia,ingekleurd met mijn Promarkers.Als basis heb ik deze keer parelmoerwit gebruikt van bij de action,ook waar het patroon opgeborduurd is.Het designpapier is uit een blokje van Avec.
Dus voor iedereen die zin heeft om mee e doen kom op dames we kijken uit naar jullie mooie creaties en wie nog wat inspiratie nodig heeft,kom kijken naar de prachtige creaties van onze andere DTleden.
Tevens wil ik jullie bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaartje.
Grtjs

zondag 1 september 2013

Nieuwe challenge bij Nadia

Hallo dames ben weer een beetje te laat met het plaatsen sorry daarvoor maar de kaartjes en het bloggen staat voor de moment bij mij op een laag pitje,vindt het nog steeds leuk hoor maar sta met heel veel kaartjes meer dan 30 die ik niet kwijt kom.Dus daarom ben ik voorlopig begonnen met wat anders.En er zijn nog een aantal plannen.Maar ben ook bezig met de kerstkaartjes dus geen schrik ben er nog hoor.
Nu is er bij Nadia weer een nieuwe challenge gestart en dit keer heeft ons DT lid Arianne mogen kiezen en zij koos:alles mag maar wel met een stempel.Dus dames alles wat je wilt maken mag je maken als er maar een stempel opstaat.En dit heb ik gemaakt.

Ik heb een theepotje gemaakt wat ik gezien heb bij Betty ze heeft altijd van die leuke dingetjes en heel veel beschrijvingen daarvan op haar blog staan.
Als basis heb ik paarse cardstock gebruikt.Een cupcakedigi gevonden op het internet.Designpapiertje van Avec.Mijn promarkers en een gelpen om in te kleuren.Paars lintje en tekst stempeltje van mezelf.En de kleine retropons.Dus dames we zien zeer uit naar jullie prachtige creaties.
Grtjs