Volgers

vrijdag 8 mei 2009

dringend jullie mening gevraagd


Ik heb deze kaart gemaakt voor mijn dochter haar lentefeest en aan de binnenkant komt dan nog haar foto.Ik had ongeveer dit idee erover maar nu ik hem gemaakt heb weet ik het niet meer zo goed ik mis er iets aan maar weet niet wat.Graag zo ik jullie mening willen horen wat jullie er van vinden en wat jullie missen aan de kaart,en natuurlijk weer bedankt voor jullie lieve complimentjes op^de vorige,dus barst maar los

3 opmerkingen:

 1. Hoi Cristel,

  Goh, best moeilijk, voor een lentefeest ...mmm misschien iets met lint of een bloem ponsen en in elke hoek zetten, als dat dan niet te druk wordt tenminste. Verder weet ik het ook zo niet.


  Wat betreft de ponsen waar je naar vroeg, die komen niet uit Amerika, maar uit Engeland.
  En de webshop is echt klantvriendelijk je kan er heel makkelijk en eenvoudig bestellen, en ze leveren echt heeeeel snel de verzending is echt niet hoog. Dus als je er intresse in hebt moet je echt niet bang zijn ze dar te bestellen !!!

  Grtjs Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cristel,

  Ik vind de kaart best mooi hoor! Maar misschien een lintje aan de linkerkant? Ik zou het zeker niet té druk maken, zodat het 'stijlvol' blijft!! :) :)

  Lieve groetjes,
  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Cristel, Op zich vind ik je kaart wel mooi, maar hij is inderdaad wat "kaal" misschien een leuk lintje in de kleur licht lila, en dan een bloemetje doen vaak wonderen, tenslotte is het lente ;-)) Liefs en een dikke zoen ! Nicole

  BeantwoordenVerwijderen