Volgers

donderdag 24 september 2009

kerstkaart en tevens voor de C.R.A.F.T challenge


Nou ik was gisteren in een creatieve bui en moest niet werken,en heb gelijk deze kaart gemaakt met een van de stempelafdrukjes van saskia.Omdat ik geen copic's heb zijn ze bij mij ingekleurt met gewoon kleurpotlood.Wat vinden jullie ervan.En voor de gene die geintereseert zijn was bij het kruidvat hebben ze leuke clearstempeltjes van kerst,brads,zelfklevend lint,paperbloc's enz voor de kerst.De sterren op de kaart zijn de brads van dar ik vond ze wel leuk en heb van alles wat gekocht.Ik heb gehoort dat er nu ook een goedkopere soort van de copic's op de markt is genaamd de brushmarkers of zo iets heeft daar al iemand ervaring mee.Ik lees wel weer wat jullie ervan vinden.En natuurlijk weer bedankt voor de lieve reakties

12 opmerkingen:

  1. wat een mooie kaart heb je weer gemaakt zeg!! heel mooie afwerking, gewoon super!!

    groetjes mildred

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaart! Ik heb mij ook de ciao-copics (40 st.) aangeschaft en ben er tevreden mee; alhoewel ik niet zo ben van in te kleuren. Verzamel wel de stempelafdrukjes ;-)) Maar als ik ze gebruik, geeft het mooi resultaat: een aanrader.
    Ga ook nr. Kruidvat om spulletjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie, lieve kaart!!

    Om in te kleuren gebruik ik Derwent-potloden of Ciao Copic Markers... beide fijn om mee te werken!!

    Saskia :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die ist ja soooo niedlich !!
    Das Motiv gefällt mir Klasse !!
    LG Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel mooi je kaartje en heb mijn moeder opgestuurd naar kruidvat voor al die leuke spulletjes! Van dat merk stiften heb ik nog niets gehoord!
    Grtjs,Celia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. goh wat een mooi kaartje is dat zeg
    en die stempel kei lief

    groetjes jacinta

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Cristel
    Leuk dat je bij mijn blog kwam, ik ben meteen maar je volger geworden, jou blog ziet er ook leuk uit (vooral dat randje haha)
    groetjes en fijne dag
    Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Cristel,

    Je kaart is super mooi !!! En of je nu inkleurd met markers of kleurtjes ,je kan met beiden een heel mooi resultaat krijgen. Die markers die je noemt ken ik niet, wel promarkers en tria markers ..die zijn hier beiden wel beter te krijgen maar goedkoper zijn die niet echt.

    Ik las je reactie op mijn blog ,dat je niet zo goed aan challenges durft deelnemen ... maar daar moet je echt niet mee zitten. Je kaarten zijn echt mooi, en ieder krijgt een kans.
    Ik zou zeggen link deze kaart aan het challenge blog van CRAFT Challenge ... de wedstrijd is "geen achtergrondpapier", je kaart is er echt perfect voor !!! En je hebt niets te verliezen ..je hebt plezier gehad in het maken van de kaart ...en door ze aan een of meerdere challenges te linken heb je nog kans op een leuke prijs !!!


    GRtjs Peggy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hi Cristel, wat een leuke kaart. Jammer, dat ik niet zo maar even bij Kruidvat langs kan, woon in de UK en kom niet meer zo vaak naar 'huis'. Leuk dat je weer met ons meedoet bij CRAFT Challenge en veel geluk.

    Groetjes,

    Jo.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. A lovely background, fab card. Thanks for joining us at C.R.A.F.T. this week.
    Julie x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Such cute mice - thanks for playing at C.R.A.F.T. Cheers Claire x

    BeantwoordenVerwijderen