Volgers

donderdag 11 februari 2010

simpel kaartje

Ja ik weet het dames het is niet meer echt mijn ding maar ik heb nog een aantal boeken liggen die ik gevonden heb met het opruimen van mijn buro,en omdat ik ze heb gekregen en het zonde vind om ze weg te gooien maak ik ze toch maar tussendoor.Gelukkig kunnen jullie nu weer allemaal op mijn blog de problemen zijn denk ik toch opgelost.Ook laat ik effe weten dat ik er vanaf morgen niet ben we gaan tot dinsdag naar mijn tante in de Brunssum normaal voor carnaval,maar ben bang met al die sneeuw dat waarschijnlijk de optochten niet zullen doorgaan maar dan zijn we er toch eens lekker van tussen,en tevens een aantal hobbywinkels bezoeken om nog wat derwentpotloden los te kopen en waarschijnlijk nog wat andere zaken want er zal wel het een en ander an de vingers blijven plakken maar goed we kunnen het altijd gebruiken toch.Ik wens jullie daarom alvast een fijn weekend een leuke valentijn en zal tussendoor wel komen kijken op jullie blog's hoor want mijn tante heeft ook een pc maar zal geen kaartjes laten zien dan.
grtjs

5 opmerkingen:

 1. Hihi dat kaartje heb ik ook nog liggen om te maken uit dat boek, ik maak er soms eentje als ik echt geen inspiratie heb
  groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook nog genoeg spullen om kaartjes te maken die ik eigenlijk nooit meer maak maar weggooien is zonde he. Ik vind je kaartje anders harstikke leuk geworden hoor!!!!
  Veel plezier bij je tante.
  Groetjes Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je kaartje is weer heel leuk geworden
  veel plezier hoor met de carnaval zelf ga ik naar mijn schoonouders toe in bretagne maar daar is geen carnaval

  liefs jacinta

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie en stijlvolle kaart! super!

  Saskia :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hi hi
  ik ken dat, ik heb hier ook nog super super veel knipvellen liggen, sommige best wel leuk. Kzou er ook iets moeten mee doen.
  Je kaartje is mooi hoor!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen