Volgers

dinsdag 22 juni 2010

lantaarn nr2

Nou dames nr 2 is ook klaar het is niet dat ik niks gedaan heb hoor maar heb een paar andere dingen gedaan zoals de klerenkasten uitgemest,alle spullen die we niet meer gebruiken is uitgezocht en weggedaan soms is dat wel eens nodig vooral bij mij dus,kan moeilijk afscheid nemen van dingen.Maar we wonen op een appartement dus daar heb je geen zolder en wordt alles maar in kasten en noem maar op gestoken een beetje plaats gebrek dus.Maar goed ben we al begonnen met de kerst weer maar moest nog wat papier gaan halen voor de lantaarn en aangezien dat vorige week hier zo veel wind stond stelde ik het maar uit.Maar ik heb hem vanmiddag dus helemaal afgemaakt.Moest onverwachts niet werken dus kon ik dat doen.
Heb deze keer de achterkant niet versiert maar gewoon zo gelaten.Ben reuze benieuwd wat jullie ervan vinden hoor.Ga zo nog even borduurgaren halen want dat is ook op.Ik wil jullie ook weer bedanken voor de lieve reacties op de ander lantaarn.
Grtjs

6 opmerkingen:

 1. ook deze is helemaal leuk
  gr Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh die is ook mooi geworden hoor, en wij wonen nu ook nog een maand op een app en zal héél blij zijn als we in het huis kunnen, want ik word hier zot op deze min.opp. ( 60 vierkante meter voor 4 pers!).
  Kan snappen dat je plaats tekort krijgt hoor en kinderen kan je niet opruimen hé, hihi.

  Groetjes, jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi Cristel !!!
  Wow, wat een prachtwerk !!!

  Peggy xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En weer is 'ie mooi, je hebt de smaak te pakken.

  Groetjes Jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie lantaartn

  Groetjes Nadia

  BeantwoordenVerwijderen