Volgers

vrijdag 27 augustus 2010

kerstkaartje voor 2 challenges

Met deze kaart wil ik graag meedoen met 2 challenges.Maar eerst wil ik nog wat zeggen,ik heb deze stempel van de week bestelt met nog een van magnolia.Heel in het begin dat ik begonnen ben met stempelen ongeveer anderhalf jaar geleden denk ik zei ik altijd de magnolias vind ik maar niks die hebben geen leuk gezicht,maar de laatste tijd is het me opgevallen dat de snuitjes wel leuker worden en de stempels steeds mooier dus ja dames weer een verslaving bij magnolia stempels.En moet ik dus duidelijk mijn mening herzien.Nu verder met de 2 challenges,de sketch komt van http://scrappinchallengeblog.blogspot.com je moest gebruik maken van de sketch en ik heb er deze kerstkaart van gemaakt.Dan de 2e challenge en die is voor http://christmasblogchallenge.blogspot.com en bij winterwonderland is het thema all i want for christmas is .....natuurlijk kadootjes.Heb wel eens een andere kleur gebruikt oranje rood maar natuurlijk wel groen,goudkleurige stempelinkt,stencil van crealies en de nellie snellenpons.En een kersttekst stempel.Dames mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart en lees wel weer wat jullie van deze vinden.
Grtjs en een fijn weekend met een beetje zon.

6 opmerkingen:

  1. hoi Cristel een heel mooi kaartje is het geworden.
    Echt super gaaf.

    Bedankt voor het meedoen.

    groetjes ilonka

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beautiful card Cristel! Love this Tilda and you've done a fabulous layout with those gorgeous flowers! Thanks for joining our challenge at Winter Wonderland this week!
    Hugs, Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Cristel

    Wat een lief kaartje, de kleuren zijn erg mooi, succes bij de challenge.
    groetjes Linda

    PS Eet smakelijk hè als het zover komt hahahaha ik vond het zo'n leuke opmerking

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Presents are always good for Christmas and as I love Tilda she is perfect with this huge present. Great card and lovely colours
    thanks for playing along with my challenge this week at Winter Wonderland
    Hugs Kate xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hele mooi kaart Cristel !!!
    En welkom bij de club van de Magnolia verslaafden LOL .... ik heb dit weekend ook 2 nieuwe stempels gekocht bij Doe@ding. Hubby moest in Spijkenisse zijn dus ik lekker mee en me aan de hobbywinkel laten afzetten !!!!

    grtjs Peggy xx

    BeantwoordenVerwijderen