Volgers

zondag 2 oktober 2011

nieuwe challenge bij nadia

Dames er is weer een nieuwe challenge gestart op ons blog http://nadiaschallengeblog.blogspot.com.Deze keer is ons thema hefst en moet je weer een 3 d plaatje gebruiken.Ik heb de buiten en binnenkant versiert van mijn kaart.Heb een borduurpatroontje gebruikt van Ninie,en wat borduurgaren in de hefstkleurtjes,verder de bloemenpons van nellie snellen op de voorkant en een blaadjes mal van marianne.En aan de binnenkant heb ik een van de dies gebruikt die ik onlangs gekocht heb bij boekenvoordeel en een grote en kleine blaadjes pons.
Dames tevens hebben we een nieuwe dt call jammer genoeg hebben er 2 dames besloten ons team te verlaten,en ze maakte zo een mooie kaartjes ,dus als je zin hebt waag een kansje of voor de challenge of als dt member. Mag ik jullie ook weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart. Grtjs

3 opmerkingen:

 1. Super is ie geworden, erg mooi gedaan. Ja ik vond het ook een moelijke keuze en heel jammer want ik vond het erg leuk, maar ik loop de laatste tijd steeds een beetje achter alles aan hè, dus ik moet nu wat keuzes maken. Ik zoek nu gewoon een DT plekje bij blogs die 1x per maand een challenge hebben, ik denk dat dat beter voor mij is op dit moment. Als het straks op het werk en met mijn workshops geven weer wat rustiger wordt kan ik misschien wel weer DT kaartjes maken voor een blog die vaker een challenge doet.
  gr Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuk kaartje cristel, prachtig geborduurd.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaart Cristel.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen