Volgers

woensdag 2 november 2011

kerst

Ja we zijn ondertussen al weer 2 dagen thuis van een heerlijk weekend Nederland en helaas is vandaag al weer mijn laatste verlofdag.Had wat knipwerk mee gedaan maar heb helemaal niks geknipt hoor,heb gewoon genoten van de rust moet toch ook eens kunnen.Dus mijn batterij is weer een stukje terug opgeladen en we kunnen er weer tegenaan wat de kaarten betreft.Heb ook 15 kerstkaartjes meegenomen naar mijn tante om te verkopen daar,ben benieuwd of er iemand geintereseerd is in de kerstkaartjes van de 15 verjaardagskaarten waren er nog maar 5 over dus das niet slecht.Nu wat mijn kerstkaartje betreft het patroontje komt weer uit het hobby journaal,het plaatje ook,verder een stempeltje met sterretjes en een digitekst die ik van het internet heb gehaalt,weet alleen niet meer waar.Dames mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart. Grtjs

5 opmerkingen:

  1. leuk gedaan Cristel en succes met de verkoop
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Cristel,

    Leuk te horen dat je een fijne vakantie had, en al is het kaarten maken een hobby, het is ook eens fijne gewoon niks te doen he !!!

    Je kaart is weer supers !!!!

    Grtjs Peggy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. weer een mooie kerstkaart cristel, en zoals altjd prachtig geborduurd.
    en succes met de verkoop.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kaart Cristel.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. HOI Hoi Na wat bloggen kwam ik op jouw blog uit. Ben je volger geworden hoor.Heb ook altijd veel geborduurd en vind dat nog altijd leuk. Ik gebruik heb niet zoveel op mijn kaarten, moet dat toch weer eens gaan doen. Zin om erachter te komen wat voor kaarten ik maak, je bent welkom op mijn blog hoor.
    xoxo Annette

    BeantwoordenVerwijderen