Volgers

vrijdag 29 april 2011

girlscardworld challenge
Met deze kaart wil ik graag meedoen met de challege bij http://girlscardworld.blogspot.com/ .


Daar vragen ze deze keer een andere vorm,en ik heb gekozen voor een ronde kaart.


Ik heb daarvoor de creatable van marianne gebruikt en nog eens gesnuffelt in de restjes(heb een curver bak vol) en die moet ik toch ook eens gebruiken he.Verder nog een creatable en de roosjes gemaakt met de nellie snellen pons(gezien bij jannie van der zwan) en de kleine vlinderpons.


Dames mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties en jullie een fijn weekend wensen.


Grtjs

donderdag 28 april 2011

nieuwe challengeDames vandaag gaat er weer een nieuwe challenge van start bij http://nadiaschallengeblog.blogspot.com/. Het thema is deze keer moederdag in 3d,eerlijk gezegd heb ik een beetje gesmokkelt want ik had geen mooi 3d plaatje,jammer genoeg.En ik zou hem toch graag naar mijn eigen mamie versturen dus ja.Jullie snappen het wel denk ik.Zijn jullie op zoek naar inspiratie kom vlug kijken op de site.Mag ik jullie ook weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.

Grtjs

maandag 25 april 2011

verjaardagskaartje

Dames ik heb nog eens een verjaardagskaartje gemaakt.Had eens gesnuffeld in mijn bak met malletjes,en deze oude embossing mal weer zien liggen.Ik dacht das lang geleden daar gaan we nog eens iets mee doen.Een leuk 3d plaatje erbij gezocht en wat achtergrond papier.En toen ontstond dit kaartje.

Dames mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.

Grtjs

zaterdag 23 april 2011

vrolijk pasenDames mag ik de nieuwe volgers van harte welkom heten en al mijn andere volgers een hele fijne pasen wensen.Niet teveel chocolade eieren eten he(lol).

Grtjs

donderdag 21 april 2011

verjaardagskaartjeDit kaartje heb ik gemaakt weer op aanvraag en tevens doe ik mee met de challenge op http://mojomonday.blogspot.com Ik vond hun schets wel erg leuk.Wat gezocht in mijn bak met papier en papier gebruikt uit een blok van de action.Verder magnolia stempeltje en stempels van een setje van de action,en lint.

Dames mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.

Grtjs

woensdag 20 april 2011Dames ik heb weer een kerstkaartje klaar hoor.Ik denk dat ik ga moeten afkicken hoor van de kerstkaarten.Het borduurpatroontje is weer uit het hobby journaal en een 3d van sarah kay,wat zijn ze toch lief.Mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties,ik lees ze toch zo graag.

Grtjs

maandag 18 april 2011

kerst


Ondanks het mooie weer toch nog een kerstkaartje gemaakt hoor en als ik goed getelt heb nr 25.Dus we schieten al aardig op hoor.Dit is ook het eerste jaar volgens mij,dat ik op schema loop.Het patroontje heb ik uit het hobbyjournaal gehaald,het plaatje uit een boekje wat ik vond bij boekenvoordeel,en de stempeltjes dacht ik van de action.Dames mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.

Grtjs

zaterdag 16 april 2011

verjaardagskaartje


Deze keer eens een ander kaartje hoor dames.Een verjaardagskaartje de schets heb ik van http://dontwasteyourethursdays.blogspot.com. Ik vond het wel een leuke schets en had nog een kaartje nodig op bestelling dus hopelijk wordt hij goed gekeurd.De digi is een afdruk van elizabet o dulemba.Staan hele leuke plaatjes bij wat eigenlijk kleurplaten zijn maar die ik gewoon heb verkleind.

Dames mag ik jullie bedanken weer voor de lieve reacties op mijn vorig kaartje.

Grtjs

donderdag 14 april 2011

dt-kaartjeDit kaartje is weer voor de nieuwe challenge op http://nadiaschallengeblog.blogspot.com.Deze keer vragen we weer in stempelkaart met als thema vintage.Voor wat inspiratie kom kijken op ons blog.Ik zelf vind vintage kaarten niet zo gemakkelijk en best moeilijk.Maar ik heb echt mijn best gedaan alleen vind ik hem zelf niet zo geslaagd.Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Dames mag ik jullie ook weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorig kaartje.

Grtjs

dinsdag 12 april 2011

kerstkaart


Tja dames ik ben er nog maar eens met een kerstkaartje.Ik heb een aantal hobbyjournaals doorgeneusd en nog wat gevonden.En ik vind de sarah kay's zo leuk(hopelijk mijn moeder ook).Maar ik ga nu wel eens wat anders maken hoor ben al aan het snuffelen.

Dames merci weer voor de lieve reacties weer op mijn kaart.

Grtjs

zondag 10 april 2011

kerstkaart


Hier ben ik nog eens met een kerstkaartje,ben wel met andere kaartjes bezig maar die mag ik nog niet laten zien.En ik heb daarstraks van mijn lieve mannetje een mini notebook mogen gaan halen.Dus geen geruzie en gezeur meer met mag ik alsteblieft want ik moet iets opzoeken,kan nu gewoon gelijk aan de slag.Zo gemakkelijk.Ik heb eens een plaatje van sarah kay gebruikt vindt ze zo lief.Dames mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties.

Grtjs

woensdag 6 april 2011


Ja ik ben ze nog steeds niet beu en heb wat gesnuffelt in mijn borduurpatronen en daar zitten er toch wel tussen die je ook voor de kerst kunt gebruiken.Als je de kleuren aanpast.Deze is er een van .Was vandaag op zoek geweest naar een klein vogeltje,maar jammer genoeg nog niks gevonden.Ga morgen nog eens proberen in de stad.Hen bij de hobbyjournaal dowloadpagina een leuk vogelhuisje zien staan van ellis hendriks en heb het gemaakt maar ben nog op zoek naar en klein vogeltje.

Dames mag ik jullie weer bedanken voor jullie lieve reacties op mijn vorige kaart.

Grtjs

dinsdag 5 april 2011

kerstkaart


Ik heb er weer eentje klaar hoor de bestelling voor mijn moeder loopt aardig.Maar hoe eerder hij klaar is des te beter natuurlijk want dan kunnen we verder met de kaartjes voor mezelf.Alleen ben ik nog aan het zoeken voor nieuwe borduurpatroontjes want telkens hetzelfde is ook niet zo leuk

Dames mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.

Grtjs