Volgers

vrijdag 10 mei 2013

Nieuwe challenge bij Nadia

Hallo dames er is weer een nieuwe challenge gestart op ons blog.En dit keer heeft Karen gekozen voor het thema dieren in 3d.Dus dames let er op dat het ook echt in 3d is.Tevens hebben we een DT call spijtig genoeg gaat Rachel ons verlaten.Dus voor iedereen die weer zin heeft om mee te doen neem zeker een kijkje dan kun je de andere prachtige creaties bewonderen,en zien welk mooi prijsje je kan winnen,en voor degene die een kans willen wagen als DTer laat een mooi creatie in het thema aan ons zien.
En dit heb ik gemaakt dit keer een simpele kaart maar hij was ook voor een man dus ja.
Nou dames wat denk jullie ervan.Mag ik jullie ook weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaartje.Ik moet morgenvroeg nog werken en daarna spring ik op de trein naar Nederland om mijn moeder te verassen met moedertjesdag (wat gaat die verschieten).Dus ik ben er pas weer zondagavond laat .
Grtjs en alvast een fijn weekend

8 opmerkingen:

  1. Hij is prachtig Cristel, leuk gedaan! Bedankt voor de leuke samenwerking en tot blogs....fijn weekend!
    liefs Rachel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Cristel, het is een schatje. Mannenkaarten vind ik ook altijd moeilijk, je kan ze niet zoveel versieren. Je kaartje is superleuk! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt weer een prachtige kaart gemaakt Cristel, welkom in Nederland voor een poosje, ga jij je moedertje maar lekker verwennen, dat zal ze leuk vinden, veel plezier meisje en tot snel.
    Lieve groetjes, Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een super leuke kaart Cristel.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een geweldige kaart.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke kaart!
    Groetjes, Myriam

    BeantwoordenVerwijderen