Volgers

maandag 22 juli 2013

een verhuis of samenwoon kaartje

Hallo dames ik heb hier nog een kaartje voor jullie,had hem eigenlijk al heel lang klaar maar om een of andere reden niet geplaatst.Dit kaartje kan je gebruiken als ze verhuist zijn of als een jong koppeltje gaat samenwonen.
Het is eigenlijk een kaartje waar ik aan begonnen ben en weer iets anders in gedachten had als dat hij klaar was maar was ook zonde om hem niet te laten zien.Ik zelf vindt hem een beetje donker,maar wil wel graag weten wat jullie ervan vinden natuurlijk.Heb stempels van Magnolia samen gevoegd en ingekleurd met mijn Promarkers.Achtergrondpapiertje uit een pad van Avec.Dan nog kleine roosjes en de retropons gebruikt.Bloemetjes zijn  ook gekleurd met de Promarkers die ik gebruikte bij de stempel.Wat swirls,hekje en vlindertjes en wat bling bling.Nou ben reuze nieuwsgierig of jullie ook zo denken of heel anders.En natuurlijk wil ik jullie ook weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.
Grtjs

6 opmerkingen:

 1. Oh, wat een fantastisch mooie en lieve kaart! Heel leuk met die felgekleurde bloemen! Daar hou ik wel van ;-)
  Liefs, Deborah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Door de fel gekleurde bloemen haal je het juist meer op, dus kan prima zo. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. JE kaart is leuk Cristel, lekker vrolijk, ik vind hem super! Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een prachtige kaart Cristel, ik denk dat je het zelf verkeerd ziet, je kaart komt helemaal niet donker over,,,,,het is een plaatje.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ach wat een schatje een heel mooi kaartje Cristel.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen