Volgers

zondag 29 september 2013

Nieuwe challenge bij Nadia

Hallo dames er is weer een nieuwe challenge van start gegaan op ons blog.En dit keer heb ikzelf het thema gekozen en dit is een mannenkaart met een stempel.Dus iedereen die weer zin heeft om mee te doen komop dames we zien er naar uit om jullie mooie creatie te mogen bewonderen.En deze kaart heb ik gemaakt voor jullie als voorbeeld.
Wat heb ik gebruikt,bruine basis cardstock,twee designpapiertjes uit een blokje van de Action.Eeen borduurpatroontje van Ann's Paper Art met dmc garen.Het digitje heb ik gevonden langer tijd geleden op internet en was al ingekleurd ook al een tijdje geleden gedaan met mijn Derwentpotloden.En een tekststempeltje met bruine inkt en een beetje bewerkt met een zwarte fineliner.
Dus voor iedereen die benieuwd is naar de leuke prijs of opzoek is naar een beetje inspiratie zou zeg kom vlug kijken en zien naar het moois wat onze andere lieve dames hebben gemaakt.
P.S ik weet het dames maar het kost me de laaste tijd zoveel moeite om een kaartje uit mijn handen te krijgen,sta ook echt in dubio om mijn Dt werk te stoppen ik weet het echt niet,vindt het ergens dan ook wel weer jammer.Hebben jullie daar ook al last van gehad of ligt het aan mij,heb al wel eens een dipje gehad maar dit is een superdip.
Nu wil ik jullie wel weer bedanken voor de lieve reacties en wie weet hebben jullie wel tips.
Grtjs

8 opmerkingen:

 1. gaaf en stoer kaartje Cristel.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Cristel, wil je even op Cindy haar blog kijken, daar staat een bericht hoe je je plaatjes in de zijkolom kan verkleinen, ik kan hier geen goed bericht plaatsen, dan kom ik straks weer bij je terug.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat je het zelf ook niet helemaal kan lezen, maar Cindy heeft een bericht gemaakt, we gaan niet stoppen hoor, ik ben veels te blij met jou en je inspiratie komt echt wel weer terug, dit is ook een schitterende kaart.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O wat is die gaaf, heerlijk stoer zeg!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leukerd!
  Liefs,
  http://littlecreass.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eeen leuke mannenkaart Cristel.

  groetjes Rebecca

  BeantwoordenVerwijderen