Volgers

maandag 11 oktober 2010

eens iets heel anders dan een kaartje

Gisteren was het personeelsdag van Bond moyson mijn werkgever.En die ging door in Pairidaizi(paradiso) in Cambron-Casteau.Maar aangezien wij geen auto bezitten gingen we met de trein.Om 5 uur op gestaan en natuurlijk de zak klaar gemaakt met broodjes,drank en wat lekkere versnaperingen,mijn dochter wakker gemaakten om 6.43 zaten we al in de trein.Was wel vroeg maar goed na nog een wandeling van het stationnetje naar het park waren we daar om 9.45.Om 10 uur ging het park open,en zoiets moois heb ik nog niet gezien.Er zitten mischien minder dieren als in de zoo maar het is veel en veel mooier.

Verschillende roofvogels niet in een kooi maar een constructie van netten.En toen kwam het het indonesche stuk echt schitterend we hebben alle 2 onze ogen uit gekeken


Schitterend die waterpartijen die zo als een trap naar beneden liepen van boven dan ook nog schitterende beelden en een echte tempel.Prachtig gewoon.Met olifanten en waterbuffels.Dan was er nog een boot met een soort van museum en nog een aantal tropische dieren zoals schildpadden en slangenen inbeslag genomen hoorns en gestroopte huiden.En er waren giraffen struisvogels noem maar op.Het leukste vonden we de hele langen levende brug,en op het laatste moest je door een tunneltje wat hebben we gelachen trouwens alle mensen.
Er waren ook schitterende serres met tropische dieren en planten


en niet te vergeten een prachtig chinees of japans paviljoen met prachtige bouwwerken en dingen waar ze jammer genoeg nog mee bezei waren jammer want het zag er nu al zeer mooi uit.Echt we hebben een super dag gehad.En zijn moe naar huis gegaan.
Dames een echte aanrader dus.
Grtjs

2 opmerkingen:

 1. Hallo Cristel,

  Dat ziet er mooi uit en zo te lezen was het dat ook hé,
  Zelf zijn we daar nog nooit geweest, kost wel veel hé, als gezin dan.
  maar ooit gingen we dat wel eens doen, ooit eens hé, hihi.
  Onze zoon is meer voor sea kife, aquatopia en serpentarium, bbrrr,

  Geniet nog lekker na hoor.

  groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello Cristel,
  Ik kan me levendig inbeelden dat je een prachtige dag hebt gehad. En met zo'n stralend weer kon het niet anders. Even weg uit de drukte en een indruk van een andere wereld krijgen. Fantastisch.
  Groetjes
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen