Volgers

zaterdag 18 december 2010

verjaardags kaart voor mijn man


Deze kaart was voor mijn man zijn verjaardag afgelopen maandag maar ben hem helemaal vergeten te plaatsen.Aangezien hij graag een biertje drinkt heb ik een plaatje op het internet gezocht en
uit geprint.De sketch had ik gezien op http://hobbystempels.blogspot.com.dames/ .Wat ben ik verschoten van de week toen ik naar de post ging.Al de kaarten die naar nederland moetsen wilde ik posten en wat moest ik betalen 3 euro per kaart omdat het een kaart was van 13 op 13.Heb dan alleen de hoognodige gepost en de rets ga ik een nieuwe voor maken,echt de post is een beetje op zijn kop gevallen zeg zo duur.Maar goed dat ik het weet voor volgend jaar zullen weinig vierkante zijn.Mag ik jullie ook weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.
Grtjs en een fijn weekend

5 opmerkingen:

 1. Wat een tof kaartje joh, geweldig leuk gedaan. Jeetje dat is zeker duur om een kaartje te sturen, maar ja bij jullie zijn ze duur en hier staken ze aldoor maar, ik heb al heel wat kaartjes verstuurd ,maar er zijn er nog maar weinig op plaats van bestemming en omgekeerd ook, ik weet van veel mensen dat ze me een kaartje hebben gestuurd maar ik heb ze nog niet. Het is een chaos bij onze post nu grrrrr.
  gr linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Cristel,
  Is er geen Nederlander in de buurt die ze in Nederland kan posten? Jammer anders van al die mooie kaarten die je gemaakt hebt.
  Groetjes,
  Afke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke kaart !!!

  Ja dat is schandalig die portkosten naar het buitenland he .... ik stuur doorom voor het buitenland enkel gewoon standaard rechthoekige kaarten ... maar de vierkante zijn de mooiste.

  Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Cristel,

  Hihi, wat een leuke kaart voor uw man.

  En inderdaad de post schandelig hé !!!
  Pppff, moet je er nu veel opnieuw maken? Hopelijk niet ?

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi cristel
  een hele leuke kaart voor je man zal hij vast blij mee geweest zijn
  belachelijke portokosten zeg naar het buitenland hier is het gelukkig niet zo duur
  liefs Marian

  BeantwoordenVerwijderen