Volgers

donderdag 22 december 2011

en hier dan mijn laatste project

Nou dames ik heb mijn projectjes voor kerst dus eindelijk af,de eerste lantaarn had ik vorige week al klaar.En deze avond moest ik alleen nog maar van lantaarn 2 alles erop plakken.
Je ziet de twee verschillende zijdes 2 kanten heb ik bewerkt met een magnolia stempel en de ander kanten heb ik heel simpel bewerkt met 1 bloem en blaadjes een witte kerstster.Verder heb ik de gras mal gebruikt als ijspegelrandje gaat perfect.Glitterlijm in zilver en wit,zilverkleurige stempel inkt en een stempeltje van een setje van boekenvoordeel.
En zo heb ik ze tesamen op mijn tafeltje met de kerstkrans staan.Maar ik ga er nog eentje maken en dan met witte takjes en is volgens mij nog een mooier geheel.En aangezien dat mijn moeder ook graag een lantaarn wil maar dan in het rood de echte kerstkleurtjes gaat de krans beter daar bij passen.Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. grtjs

6 opmerkingen:

  1. Ze zijn weer schitterend geworden, helemaal toppie
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een mooi geheel zo, staat vast gezellig als de lichtjes in de lantaarns branden.

    groetjes jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg mooi !!!!
    Ik vond vorige jaar je lantaarn ook zo mooi dat ik me al aan het afvragen was of je er dit jaar ook ging maken. En toen ik je krans zag dacht ik .... daar heeft ze dus al haar tijd ingestoken, maar blijkbaar heb jij een "maaktijdbij machine" want hier zijn je prachtige lantaarns weer !!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Cristel wat heb je een paar schitterende craties gemaakt en die krans wat een werk maar hij is schitterend ook nog even verder gekeken naar de kaarten die zijn ook weer allemaal heel gaaf
    liefs Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel erg bedankt voor je leuke kerstkaartje, ik kreeg hem vandaag met de post binnen. Fijne dagen gewenst
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ze zijn weer geweldig mooi geworden zeg
    top
    en die krans
    geweldig
    ik geloof het goed dat het lang en veel werk was maar het resultaat mag er zijn hoor
    knap

    liefs jacinta

    BeantwoordenVerwijderen