Volgers

zondag 6 mei 2012

clownskaartje


Dit weekend ben ik zeer creatief geweest,3 kaartjes gemaakt.Waarvan ik er 1tje nog niet mag laten zien jammer genoeg dus jullie moeten nog even geduld hebben.Maar deze mag ik wel laten zien.Een collega vroeg een 3 tal kaartjes waaronder een clowntjes kaart voor een jongen.
Ik heb de kleurtjes gezocht die in het plaatje voorkwamen,rood als basis,dan geel en dit bestempeld met rode inkt en de tekst hoera,en dan paars en daarvan heb ik dubbele driehoeken gemaakt en het overschot gebruikt voor de zijkanten.Verder een tekststempeltje proficiat en een witte gelpen.Hopelijk vindt ze hem mooi.Dames mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart,kan telkens niet wachten om te zien wat jullie er altijd op zetten lees ze altijd zo graag.
Grtjs

4 opmerkingen:

 1. wat een leuk vrolijk kaartje cristel.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele vrolijke kaart, en wat geweldig zeg 3 kaarten, bij mij niks nadda. Ach tja toch, een rokske :)) Verder geen tijd gehad ... vloer uitgebroken op zolder, maar das niet echt mijn gedacht van creatief bezig zijn LOL, misschien in de loop van de week meer succes !!!

  Grtjs Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart Cristel.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen