Volgers

maandag 23 juli 2012

droevig nieuws


Van de morgen is jammer genoeg mijn beste maatje Musti overleden.De laatste maanden is hij heel fel achteruit gegaan.At en dronk nog goed maar was van heel dik naar super mager gegaan.Nu de laatste paar dagen werdt het eigenlijk steeds erger en de laatste 2 dagen at ze ook bijna niks meer.Ik heb 17 jaar mogen genieten van hem maar toch hij hoorde bij mijn gezin,was een 2e kind voor me.Ik kon echt alles met hem doen,kwam s'nachts altijd naast mijn kussen liggen knorren tot hij in slaap viel.S'morgens als ik op stond en naar de wc ging altijd met zijn lichaam langs mijn benen wrijven.Kortom het was mijne beste vriend.Ik denk niet dat ik deze week veel creatiefs uit mijn handen gaat komen .Maar zal toch wel trachten om zoveel mogelijk op jullie blogjes te komen kijken.
Grtjs

5 opmerkingen:

 1. Hey Cristel,
  Dat is een trieste dag voor jullie. Ik weet hoe je je voelt. Ik heb 5 honden moeten afgeven. Maar je hebt 17 jaar je Musti kunnen houden. Koester de mooie momenten die had.
  Ik wens je nog veel sterkte.
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Cristel,

  Oh meid, daar zijn geen woorden voor, en 17 jaar vriendschap veeg je niet zomaar uit hé !Sterkte met het verwerken hiervan !!

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer...17jaar dikke vrienden!!! Wat zal je ze missen! Alle mooie herinneringen draag je in je hart voor altijd!!!!!
  Veel sterkte, Celia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel sterkte, je gaat hem vast erg missen ....maar je hebt hem wel 17jaar bij je mogen hebben.

  Grtjs Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel veel sterkte Cristel dat is een lange tijd.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen