Volgers

maandag 9 december 2013

Nieuwe challenge bij Nadia

Hallo dames er is alweer een nieuwe challenge gestart bij Nadia.En dit keer heeft Nadia zelf gekozen,en zei koos voor het thema kerst in blauwtinten met een 3d plaatje.En deze kaart heb ik met het thema gemaakt.
Ik heb een blauwe basiskaart genomen en daarop heel lichte cardstock daar heb ik met dmcgaren stiksteekjes gemaakt in kleine en grote steekjes en in gemeleerd blauw.Het 3dtje komt uit een boek van Boekenvoordeel.En dan heb ik nog allemaal blauwe sterretjes uitgeponst en opgeplakt.En als laatste een zilverkleurig tekststickertje opgeplakt.Dus dames voor iedereen die weer zin heeft om mee te doen kom zeker kijken op ons blog want Nadia heeft er ook weer een mooi prijsje bij uitgezocht voor de winnaar en natuurlijk naar wat voor mooie kaarten onze andere dames hebben gemaakt.Wij kijken allemaal weer uit naar jullie mooie creaties.

Zoals ik al had geschreven ben ik met de huiskamer bezig geweest behangen en schilderen en afgelopen weekend hebben we een hele mooie knutselhoek gemaakt.Zodat alles nu netjes staat en overzichtelijk en mijn grond vrij is lol.


En zo ziet hij er nu uit en moet zeggen heb er ook weer zin in om te knutselen.Sedert gisterenavond stond alles dan ook op zijn plaats en heb zelfs nog wat plaats over lol.Dus daarom dat het wat langer heeft geduurd tegen dat de challenge erop stond.Dus nu ben ik echt aan het genieten van mijn hoek dankzij mijn lieve broer en schoonzus die heel erg hebben geholpen.
Grtjs

6 opmerkingen:

 1. een hele mooie kaart en wat een prachtige creatie hoek Cristel.
  daar werk je met plezier.

  gr karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kerstkaartje Cristel! En een mooie knutselhoek!

  Groetjes Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n leuke, lieve kerstkaart! Jouw knutselhoek is helemaal geweldig. Lijkt mij fijn om ergens helemaal je gang te gaan zonder dat je achteraf hoeft op te ruimen, maar gewoon kunt verder knutselen. Mijn knutselgerief ligt allemaal in een kast dat ik telkens in en uit moet laden, maar ooit komt er ook een knutselhoekje bij ons! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kerstkaart.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen