Volgers

maandag 23 december 2013

Nieuwe challenge bij Nadia

Hallo dames hopeloos laat ik weet het maar ik heb het echt een beetje druk,en dan schiet het bloggen er wel eens bij in.Maar er is weer een nieuwe challenge begonnen bij Nadia.En daar hebben we weer een nieuwe challenge,en dit keer heedt Dt Corrie gekozen.Met het thema magnolia met glitter.Superleuk thema toch dus dames kom op en doe weer lekker mee met ons.Kom kijken op ons blog naar de prachtige voorbeeldkaartjes van onze andere DT leden en wat voor een leuk prijsje er weer aan verbonden is.
Dit is mijn voorbeeldkaartje.
Ik vindt deze stempel super leuk om te gebruiken.Ik heb een rode kaart als basis genomen en dan papier uit een paperpad van de action met .....glitter natuurlijk.Stempeltje ingekleurd met de Promarkers en heb ook een zilverkleurig tekststicker ook gekleurd met de promarker gaat prima hoor wel even laten drogen dan.Verder heb ik hem wel simpel gehouden door hier en daar rode sterrretjes erop te plakken omdat de achtergrond al vrij druk is op zich.
Dus dames kom op en doe gewoon weer lekker mee met ons.
Grtjs en heel erg bedankt voor de lieve reacties op mijn vorige post.

8 opmerkingen:

 1. Ik had hem natuurlijk al gezien, hij is ook superleuk. Bedankt voor jet kaart die kwam vandaag erg leuk en lief van je. En jij ook het allerbeste voor de komende dagen en nieuwe jaar. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kerstkaart!
  Ik wens je nog fijne kerstdagen en een creatief, gezond 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Cristel
  Je kaart is prachtig, de stempel is inderdaad een lieffie, fijne Feestdagen.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Cristel,
  je kerstkaartje is erg mooi met Tilda.
  De kleuren zijn prachtig.

  De beste wensen voor
  het nieuwe jaar,lieve Cristel.

  Grooetjes
  Swaani

  BeantwoordenVerwijderen