Volgers

donderdag 23 juni 2011

nieuwe challenge bij nadia


He he dames eindelijk hebben we weer internet en kan ik weer bloggen.Maandag morgen zijn ze hier om de hoek gestart met werken en hebben ze een kabel geraakt,en de installateur zou dinsdag gelijk komen.Omdat hij zag dat het aan de leiding lag zei hij donderdag kan er pas weer iemand terug komen en inderdaad na eenpaar telefoontjes en wat gevloek hebben we eindelijk weer internet en tv alleen mijn vaste telefoon werkt nog niet maar ze komen daarvoor morgen terug.En ik kan je zeggen dat dat niet echt prettig isMaar goed een deel is verholpen.Heb niet zoveel geknutselt maar inpak werk gedaan want volgende week komen ze voor de nieuwe keuken dus alles moet weg en leeg zijn en ik heb genoeg om in te pakken een mens weet dan pas wat hij allemaal in huis heeft.Maar goed vandaag is er ook weer een nieuwe challenge gestart bij ons blog
deze keer vragen we weer een 3d plaatje en het thema is kinderkaart.Dus voor iedereen die zin heeft om weer mee te doen ga kijken want er is ook weer een leuk prijsje aan verbonden.Mijn kaartje is vrij simpel met plaatjes van eline en wat leuke kleurtjes.
Dames mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaartje.
Grtjs

10 opmerkingen:

 1. je hebt een leuk kaartje gemaakt cristel.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lief kaartje heb je gemaakt en succes met de nieuwe keuken, spannend hoor
  gr linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je heb een lieve kaart ervan gemaakt hoor. En ja wat betreft internet en tv. Dan weet je pas hoeveel gebruik je ervan maakt.
  Succes verder met je nieuwe keuken. Weet er alles van wij zijn net klaar.
  Groetjes Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waar zouden we zijn zonder internet:) Maar wat een super lief, leuk kaartje, prachtig!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kaart is weer super, enorm schattig die figuurtjes. En ooow zonder internet ...das een ramp he, dan kan een mens nimmer missen he, een beetje erg eigenlijk he :))
  Succes met de nieuwe keuken en het inpakken, das ook al een hele klus, ik spreek uit ervaring. Er zit inderdaad veel te veel in die kasten, ik heb toen van de gelegeheid gebruik gemaakt om heel wat weg te gooien en naar de kringloopwinkel te brengen.

  Grtjs Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel lief kaartje, heel mooi.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaart Cristel.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Cristel,
  Wat een snoezig kaartje.
  Groetjes Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Uhooi,,
  Wow,, This card is a nice, sweet and creative,,

  Uhooi.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen