Volgers

donderdag 18 oktober 2012

kerstkaartjes

Hallo dames hier ben ik eindelijk weer met 2 kaartjes,kerstkaartjes.Weer  van die diecuts uit het boekje van yvonne.En ik heb er zelf een patroontje bij gezocht van uit een hobbyjournaal maar weet niet meer van wie spijtig genoeg.Ik heb voor de kaarten rood en groene cardstock als basis gebruikt en wit om op te borduren.Groen en rood en goudkleurig dmc garen gebruikt.En verder de kaart versiert met goudkleurige stickertjes.Jammer genoeg was ik een beetje te ruw en heb ik bij het ene plaatje de vlammetjes er van getrokken.Stom he maar heb het opgelost met de promarker in geel en goudkleur.Verder ben ik ook aan het haken geslagen en zal proberen daar ook een foto van te trekken.Had nog champangekleurig garen liggen en ben daar granny squares mee aan het haken.Dames ik wil jullie ook weer bedanken voor de leive berichtjes op mijn vorige kaart ik lees ze zo graag.
Grtjs

6 opmerkingen:

  1. Ik vind je kaarten super mooi geworden Cristel,het is ook best moeilijk om de vlammetjes uit te knippen,het is zo teer je hebt het prima opgelost zo,verder heb je de kaarten prachtig geborduurd,ze zijn een lust voor het oog.
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Cristel,

    Je borduurkaarten zijn steeds zo prachtig gemaakt en ben benieuwd naar je haakcreatie.

    Groetjes, Jaimie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schattige kaartjes,als je niks gezegd had van de vlammetjes had ik het niet gezien hoor ;-) ik ben benieuwd naar je haaksels.
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Your cards are so beautiful, fantastic stitching and I love the bird-image.

    Hugs
    Stefanie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. twee prachtige kerstkaarten Cristel.
    je kan zomooi borduren.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hello Cristel,
    Twee hele mooie kerstkaartjes. En mooi borduurwerk.
    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen