Volgers

woensdag 3 oktober 2012

verjaardagskaartje

Hallo dames vandaag was mijn neef jarig wordt alweer 17 jaar wat gaat de tijd toch snel.Maar aangezien dat ik de afgelopen dagen niet zo super in mijn vel zat moest ik gisterenavond wel nog een kaart maken.Dus ja eerst moeten denken wat ik ging maken en toen is er dit tevoorschijn gekomen.Tis nu niet echt de mooiste kaart maar als je niet goed in je vel zit is dat eigenlijk ook niet gemakkelijk.Heb gekozen voor de kleuren die in het plaatje zitten .De basis is geel daarop een rode kleur die ik geembost heb en daarop witte kaartstock die ik ook geembost heb.Daarop gestempeld maar dat was een klein beetje dom maar kon het niet echt meer veranderen en er nog 3 knopen opgeplakt.Nou wat denken jullie ervan en mag ik jullie bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.
Grtjs

4 opmerkingen:

 1. Nou Lieverd ik begrijp wat je bedoelt hoor,ik heb nu ontstoken ogen ,mijn verkoudheid gaat maar niet over,ik weet hoe je je voelt hoor!!
  Maar ik denk dat deze kaart met het biertje zeer goed in de smaak zal vallen,en lieve Cristel mag ik ook jouw adres? Je kan het mailen ,dat staat op mijn blog.
  Beterschap meisje
  Lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat snel weer wat lekkerder in je vel zit, beterschap. Ik vind het kaartje erg leuk geworden hoor voor zo'n knul van 17
  gr Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. van harte beterschap Cristel en super leuke kaart voor een knul van 17.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een leuke kaart Cristel.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen