Volgers

dinsdag 21 januari 2014

Challenge 73 bij Nadia

Sorry dames ik weet het maar heb al vanaf vrijdag superdruk gehad.Mijn broer die vrijdag gekomen is en we zijn 2 dagen niet thuis geweest bijna toch de hele dag op schok.Nog nieuwjaar moeten vieren natuurlijk.Super leuk maar ook vermoeiend hoor lol.En zondag avond ben ik dan ook supervroeg in mijn bedje gekropen.Das anders niet echt iets voor mij maar mijn batterij was echt leeg.Gisteren de hele dag moeten werken plus een vergadering.En eindelijk vandaag maar een klant dus ja ik had er nu wel de tijd voor.

Dit keer heeft Tonnie gekozen voor de challenge en zij koos een sketch met een stempel.En dit kaartje heb ik ermee gemaakt.

Ik heb een bruine basis kaart genomen en hetachtergrondpapiertje komt uit een blokje van Boekenvoordeel.
Het plaatje heb ik gezocht op het internet en ingekleurd met mijn Derwentpotloden op bestelling van mijn schoonzus.Dan heb ik ook nog 2 hoekjes geborduurt met wit dmc garen en er plakpareltjes bij gebruikt.En ik kan zeggen mijn schoonzus vondt hem prachtig hopelijk haar vader ook.En van onder nog een klein tekststempeltje gebruikt.Nou dames dus voor iedereen die weer zin heeft om mee te doen kom kijken op ons blog dan kunnen jullie de prachtige kaartjes zien van de ander DT ladies en natuurlijk zien welk prijsje er ook weer aan verbonden is.We kijken uit naar jullie prachtige creaties.
Grtjs en bedankt voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.

8 opmerkingen:

 1. wat een prachtige kaart.
  Groetjes, Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart en misschien een soort reminder voor de challenge . Komt ie even weer in de aandacht

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Cristel, je hebt het maar druk meisje, je kaart is prachtig dat is een feit, je laat hem toch nog op tijd zien, kunnen de volgers nog eens genieten,hopelijk doen er weer veel mee.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke kaart Cristel ….en helaas ken dat ….druk druk druk ….maar na drukte komt rust ….hoop ik :-))

  Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kaart Cristel.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo,

  Prachtige kaart, mooi in zijn geheel.

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen