Volgers

maandag 13 januari 2014

Kerst

Zoals menig een onder ons ben ik ook nog steeds bezig met kerstkaartjes.Er zijn er twee in de maak maar met een borduurpatroon wat nu eenmaal langer duurt als een gewone kaart,en omdat ik zondag even naar Boekenvoordeel moest zag ik een leuk pakketje liggen met Hobbydots en ondanks dat je soms van die springertjes hebt dat je dan gewoon het dotje kwijt bent vindt ik ze toch heel leuk om te maken dus ben ik er zondag aan begonnen en ja hoor ik heb ze ook al klaar.Het is een compleet setje met voorbedrukte patronen op wit linnenkarton en er zitten drie 3dtjes bij en drie basiskaarten en dit zijn ze dan geworden.


Ik vindt ze best wel geinig.En wat vinden jullie ervan.Ook wil ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige creatie.
Grtjs

12 opmerkingen:

 1. Ik vind ze mooi . Of te wel heel mooi Gr gea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Cristel
  Wat een mooie kerstkaarten zijn dit, prachtig met de Hobbydots, ik vind het ook krengen van dingen, ze springen echt overal heen, jij hebt je geduld op de proef gesteld, daar zijn wel 3 héle mooie kaarten uit voort gevloeid.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi cristel,

  Wat een mooie kaarten heb je gemaakt.

  Groetjes ida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een beauty's zeg, de ene is nog mooier dan de andere!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha ....springertjes ....horendol wordt ik van dit soort kaarten LOL, maar ze zijn heel knap, en telkens ze ik bij je zie denk ik ....misschien toch nog eens proberen !
  Je watjes krans uit je vorige post is ook heel knap !!

  Sorry dat ik niet zo vaak een reactie plaats ....heel druk de laatste tijd en ik probeer hier en daar toch nog wat tijd vrij te maken om te knutselen en af en toe een blogrondje maar reacties plaatsen blijft er vaak over.


  Grtjs, Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaarten Cristel.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. JE kaarten zijn prachtig Cristel en ik weet helemaal wat je bedoelt, het is af en toe net een vlooienspel, ze springen overal naar toe. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wow 3 schitterende kerstkaarten Cristel.

  gr karin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo,

  Prachtige set kaarten heb je gemaakt.

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een fantastisch leuke kaartjes heb je gemaakt! Heel mooi! Goed dat je er al mee begint, zou ik ook moeten doen... ;-)
  Liefs, Deborah

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het zijn drie leuke kerstkaarten Cristel.

  groetjes Rebecca

  BeantwoordenVerwijderen