Volgers

donderdag 30 januari 2014

Nieuwe challenge bij Nadia

Hallo dames we zijn weer gestart met een nieuwe challenge ondertussen al nummertje 74.En dit keer heeft teamlid Gea gekozen en zij koos het thema een zelfgemaakte bloem met een 3dtje.Dus niet vergeten er moet een 3D plaatje bij zitten.En deze kaart heb ik gemaakt.
Ik heb een roze basiskaart genomen en daarop een dp uit een blokje van Avec.Het 3dtje komt uit een groot knipvellenblok van Boekenvoordeel.Een borduurpatroontje (weet niet meer van wie) uit mijn bak met borduurtjes,2 kleurtjes Dmc garen en Pearlgel roze.En bloemenponsjes van de Action die ik bewerkt heb met Promarkers en de blender.En geen tekst deze keer erbij.
                                                                                                                                                                     Dus dames voor iedereen die weer zin heeft doe weer allemaal mee we zien er echt naar uit om al jullie prachtige creaties te bekijken.En neem zeker ook een kijkje op ons blog om de prachtige kaarten van de andere lieve DTleden te bekijken en natuurlijk om te zien welke mooie prijs je weer kan winnen.

Ook wil ik even mijn nieuwe volger verwelkomen hoop dat ik je wat inspiratie kan brengen.En natuurlijk wil ik jullie ook weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.
Grtjs

8 opmerkingen:

 1. Hij is leuk Cristel en je hebt hem schitterend geborduurd. Liefs, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een prachtige fleurige kaart.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een super leuke kaart en mooi geborduurd.

  gr karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. The flowers on your card are wonderful Cristel, so bright and cheerful. I like the image and the way it has been coloured. I am impressed by the amazing stitching you do on your cards.
  Cheers,
  Beccy

  BeantwoordenVerwijderen