Volgers

vrijdag 24 augustus 2012

kaartje voor kleuren met derwents en prisma's


Hallo dames ik heb een kaartje gemaakt voor het blog over kleuren met derwents en prismapotlodenDaar is deze keer een sketch die je moet volgen en natuurlijk een stempelafdruk met de potloden ingekleurd hebben.

Ik heb de kleuren pale brown C530-babyblue C340 en electric blueC32O gebruikt.Het afdrukje heb ik niet op wit maar lichtgrijs gespikelt gestempeld.En alles wat ik gebruikt hebt komt van boekenvoordeel de stempeltjes van 2 verschillende setjes,het lint en het scrappapier.
Hier nog een close up van het stempelafdrukje.Dames mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaart.
Grtjs

7 opmerkingen:

 1. ach wat een lieffie Cristel heel mooi kaartje.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is precies zoals Karin zegt een lieffie Cristel en nu maar duimen dat je de prijs er uit haal van mij mag je ik vind het een toppertje
  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi kaartje :)

  grtjes , Enola x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterend kaartje!
  Liefs, Myriam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk kaartje heb je gemaakt met de sketch!
  Leuk dat je meedoet met de challenge bij het Derwent/Prismablog!
  Succes!
  groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. een prachtige kaart bedankt voor je deelname bij derwent en prisma's ( kun je de volgende keer naar je bericht linken en niet naar je hele blog, je moet dan op je titel van je bericht linken en wat dan in je browser komt kopiëren en dat bij mr linky invullen)

  BeantwoordenVerwijderen