Volgers

dinsdag 7 augustus 2012

kerstkaartje voor Winter Wonderland

Hallo dames ik heb nog maar eens een kerstkaartje gemaakt voor de verzameling.Dit is weer eentje voor de challenge op WinterWonderland.Dit keer is het thema ribbon and lace(kant en lint).Mag ook een ponsrandje gebruiken als je geen kant hebt,dat heb ik dus gedaan.
Ik heb groene kaartstock genomenen 2 keer uit geponst en aan elkaar geplakt aan de zijkant zodat je toch een dubbele kaart hebt.Dan het binnenste rond beplakt met wat kerstscrappapier.Nog een groen linnenkarton genomen met het geponst randje van hulstblaadjes.Dan nog kleine hulstblaadjes geponst en een tekststempel van een setje van het kruidvat.En ingekleurd met mijn copics.Oja en ook nog een rood lintje gebruikt hoop dat jullie het allemaal kunnen zien op de foto.Mag ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaartje.
Grtjs

7 opmerkingen:

 1. What a beautiful card. Thank you for joining us this week at Winter Wonderland love Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kerstkaart!
  Liefs, Myriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw Cristel wat een prachtige kaart laat je ons weer zien, wat een gave digi heb je gebruikt en zo mooi ingekleurd, voor mij ben je de winnaar hoor!!!!!
  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. beautiful use of the ribbon and lace and a gorgeous creation and just perfect for our challenge at the Winter Wonderland this week
  Hugs Kate xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super leuke kerstkaart cristel.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. een héél leuk kerstkaartje Cristel!

  groetjes Rebecca

  BeantwoordenVerwijderen