Volgers

vrijdag 31 augustus 2012

nieuwe challengeHallo dames er is weer een nieuwe challenge gestart op ons blog.En deze keer heeft Myriam voor het thema zoetigheid gekozen.Wij vragen jullie dan ook weer om allemaal weer mee te doen met de challenge,en je kaartje moet weer in 3D zijn.
Hello ladies there's a new challenge started at our blog.And this time Myriam has chosen for the theme sweetness or candy.We loved to see you all joining the challenge,with only card or other creations with an image in 3d.


En deze kaart heb ik gemaakt met het thema.

Heb roze en donkerroze cardstock gebruikt.De vorm heb ik gemaakt met een nestabilitie van Boekenvoordeel,en daarna geembost.En stukje scrappapier gemat weer op roze cardstock en in het midden geplakt.Het plaatje is ook van Boekenvoordeel.En op de hoekjes een bloemetje met plaksteentje geplakt.Ook de binnenkant beetje versiert.
Het stempeltje komt dacht ik ook van een setje van Boekenvoordeel.Nu dames heb je zin om mee te doen neem een kijkje op ons blog.Dan kun je zien welke mooie creaties al de ander dames hebben gemaakt en tevens welke leuke prijs eraan is verbonden.Veel plezier met het maken van jullie creaties we komen ze zeker bewonderen.
Grtjs

4 opmerkingen:

 1. een super leuke kaart en een mooie vorm.
  mooie embossing rand erom heen.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Cristel ik had je kaartje al gezien hoor,maar ik wil toch nog even bij jouw een berichtje achterlaten,het is een heerlijk zoet kaartje geworden,mooie vorm heeft je kaart een pracht creatie
  Lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig kaartje Cristel.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen