Volgers

vrijdag 7 juni 2013

nieuwe challenge bij Nadia

Hallo dames ook is er weer een nieuwe challenge van start gedaan bij Nadia's challenge blog.En dit keer heeft Nadia gekozen voor het thema 3d naar keuze met een snijmal of meerdere.En dit kaartje heb ik gemaakt.
Ik heb een die gebruikt van Boekenvoordeel en de hartjes zijn snijmallen van MD.Ik heb ook de paarse pearlgel gebruikt van Avec,en nu had ik toch een vraagje zijn er al dames die hem ook gebruikt hebben.Ik zelf vindt het niet zo gemakkelijk om de pareltjes mee te maken maar om er de swirls mee te versieren lukt me wel ik vindt dat je geen mooi rondje mee kan maken maar kan ook aan mij liggen natuurlijk.Iemand ervaring hoor het graag.Verder de retropons gebruikt en een kleine vlinderpons  die ik ook bewerkt heb met die gel.De hartjes in de bleoemetjes zijn met de pearlpen van Viva gedaan.Ondertussen hebben we ook nieuwe designers in ons team,dus als je wat inspiratie zoekt of nieuwsgierig bent kom vlug eens kijken naar wat voor moois er gemaakt is.
Ik wil jullie natuurlijk ook weer bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaartje.
Grjs

8 opmerkingen:

 1. Hallo Cristel, je hebt een prachtige kaart gemaakt, ik ben gek op paars, de mal is ook prachtig, ik vind het een héle mooie kaart.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pearlgel ken ik niet en heb er ook nog niet mee gewerkt en kan je dus geen advies geven. Wel vind ik die paarse krullen heel erg mooi. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Cristel, je kaart is prachtig. Ik vind je paarse swirls prachtig. Ik vind het ook niet zo makkelijk om pareltjes te maken, De ene keer worden je mooier dan de andere keer. Maar om er swirls mee te maken is een heel goed idee! Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi kaartje.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een prachtige kaart Cristel die swirl rand is super.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig kaart is dat weer.
  liefs anneke

  BeantwoordenVerwijderen